Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Κλήσεις στην Εθνική και δίτερμα με Κόντε και Λίλα

Στιγμιότυπο από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αύριο θα γίνει ελαφρά προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Το ευχάριστο είναι ότι σήμερα έβγαλαν το πρόγραμμα οι Λίλα και Κόντε που είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Στο δίτερμα ο Κρητικός τεχνικός δοκίμασε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς του Σαββάτου. Παράλληλα έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ και οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων μέσω της ΕΠΟ για τους Μαυροπάνο και Μανθάτη, ενόψει των αγώνων για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.


Αναλυτικά το σημερινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (28/9)

Άπαντες παρόντες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας με τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη να έχει στη διάθεση του και τους Conte, Lila.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση αμυντικής και επιθετικής τακτικής, ενώ στη συνέχεια στημένες φάσεις και για το τελείωμα το κλασσικό οικογενειακό διπλό.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο πρωί στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.

Παράλληλα στην σημερινή προπόνηση έγινε και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσκλησης των Μανθάτη, Μαυροπάνο στην Εθνική Ελπίδων.