Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Έσπασε όλα τα κοντέρ στον ΠΑΣ ο Καρίμ Σολτάνι

Ο Καρίμ Σολτάνι (αριστερά σε μια άσκηση με τον Βιδάλ) μπήκε από την αρχή στο κανονικό πρόγραμμα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Και ο Καρίμ Σολτάνι μπαίνει στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για το ματς με τον Ατρόμητο που θα γίνει το άλλο Σάββατο στο Περιστέρι.
Ο Αλγερινός επιθετικός έσπασε τα κοντέρ στα εργομετρικά και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό άλλωστε και δεν ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής αλλά μπήκε κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Μπορεί να ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και να μη έκανε προετοιμασία με ομάδα, αλλά όλο το διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις για να είναι σε καλή κατάσταση. Και όπως έδειξαν τα εργομετρικά του ΠΑΣ, τα κατάφερε μια χαρά. 


Η καλή φυσική κατάσταση που έχει, σε συνδυασμό ότι ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον χώρο της Σούπερ Λίγκας, αφού παίζει στη χώρα μας από το 2010, όπως ξέρει και την ελληνική γλώσσα, είναι στοιχεία που του δίνουν πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει θέση βασικού στην ομάδα. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και στο ματς με τον Ατρόμητο, να παίξουν προωθημένοι Σολτάνι, Χαλκιαδάκης και λίγο πίσω από αυτούς ο Γιάκος, μέχρι να επιστρέψει ο τραυματίας Κόντε στην ενεργό δράση. Τα σχέδια Πετράκη σχετικά με την αξιοποίηση του νέου επιθετικού θα φανούν τις επόμενες μέρες και ειδικά από αρχές της εβδομάδας που θα ξεκινήσει η τακτική για το ματς της 3ης αγωνιστικής που θα γίνει στο Περιστέρι. 

Ο Σολτάνι δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ και από τις πρώτες προπονήσεις άρχισε να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. «Δείχνει σαν να παίζει χρόνια στα Γιάννινα» σχολίαζαν κύκλοι της ομάδας. Και οι άνθρωποι της ομάδας μετά από όλα αυτά και τον βαθμό ετοιμότητας του Αλγερινού άσου, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτή την κίνηση απόκτησής του που έξαναν στη μεταγραφική σκακιέρα.