Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά από 38 χρόνια ομάδα από την Άρτα (Α. Ε. Καραϊσκάκης) ανέβηκε στη Β' Εθνική!

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, κατέκτησε και την άνοδο στη Β' Εθνική!


Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν η Α. Ε. Καραϊσκάκης και η ποδοσφαιρομάνα Άρτα θα έχει ομάδα σε αυτή την κατηγορία μετά από 38 χρόνια! Μετά τον υποβιβασμό της Αναγέννησης από τη Β’ Εθνική στο μπαράζ με τη Βέροια στο γήπεδο Ριζούπολης, δεν ξαναβγήκε Αρτινή ομάδα στην κατηγορία αυτή.
Αυτό γίνεται τώρα, καθώς η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ματαίωσε το μπαράζ με τη Δόξα που ήταν να γίνει την Τετάρτη στην Κατερίνη, λόγω της απόσυρσης του Ηρακλή από το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση Δόξα Δράμας και Α. Ε. Καραϊσκάκης ανεβαίνουν στη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν.