Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Το σκέφτονται και για άλλον γκολκίπερ στον "Άγιαξ"

Μετά τον Βελλίδη (φωτο) σκέφτονται και για άλλον έμπειρο γκολκίπερ στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Βασικά ψάχνει για έμπειρο τερματοφύλακα που θα αναπληρώσει τον Πασχαλάκη, έναν ακόμα μέσο και πιθανόν αμυντικό. Ο Πετράκης θέλει σε όλες τις θέσεις να παίζουν δύο παίκτες για να έχει εναλλακτικές λύσεις και να έχουν όλοι το κίνητρο της ευγενούς άμιλλας για τη διεκδίκηση θέσης στην ενδεκάδα.
Για το νούμερο «1» υπήρξε πρόταση για δανεισμό από τον Ολυμπιακό του νεαρού Χουτεσιώτη, αλλά ο ΠΑΣ δεν μπορεί να μπει στη λογική να υποσχεθεί εκ των προτέρων ότι θα δώσει στον παίκτη συμμετοχές. Όσες φορές πήρε δανεικούς παίκτες, ήταν με τη συμφωνία να αξιολογούνται όλοι σύμφωνα με την απόδοσή τους από τον προπονητή.

Όπως τονίσαμε και άλλες φορές ο ΠΑΣ επείγεται για να πάρει και άλλον γκολκίπερ, γιατί είναι τραυματίας ο Περιστερίδης και μέχρι τα μέσα με τέλη Οκτωβρίου που θα είναι έτοιμος δεν μπορεί να πάρει μόνο με τον Βελλίδη και τον 16χρονο Βενετικίδη που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Βέροια. Δεν θέλουν να φορτώσουν τέτοιο βάρος στον μικρό, που τον πήραν με την προοπτική να δουλευτεί από τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Τσελιόπουλο, για να αξιοποιήσει το ταλέντο και τα πλούσια προσόντα του.