Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Τράβηξε κόσμο στην προπόνηση του ΠΑΣ ο Ροντρίγκες

Δεξιά ο Τζόναθαν Ροντρίγκες με τους Γαρουφαλιά και Τζημόπουλο στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ



Ξεκίνησε προπονήσεις από σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός Τζόναθαν Ροντρίγκες. Η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι επιθετικός από την Τσακαρίτα Τζούνιορς. Σήμερα προπονήθηκε με το γκρουπ των παικτών που έκαναν αποθεραπεία λόγω της συμμετοχής τους στο προχτεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα.
Ο Αργεντινός άσος που είναι επιθετικός από αύριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα, αφού μέχρι πρόσφατα στην πατρίδα του ήταν σε αγωνιστική δράση.

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΠΕΑΚΙ για να δουν τον Ροντρίγκες, αφού υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία των Γιαννιωτών για τους Αργεντινούς. Θα τον απολαύσουν τις προσεχείς ημέρες που θα λάβει μέρος στα διτέρματα αλλά και στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Τρίτη 8 Αυγούστου στην Τούμπα. 

Ο Αργεντινός Ροντρίγκες στην πρώτη προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΣ


Επίσης αναμένεται αύριο ή μεθαύριο να ανακοινωθεί και η απόκτηση του 16χρονου ταλαντούχου γκολκίπερ Θεόδωρου Βενετικίδη που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια. Ο νεαρός γκολκίπερ ξεκίνησε από σήμερα προπονήσεις. Ωστόσο ο ΠΑΣ θα αποκτήσει και έμπειρο γκολκίπερ για να αναπληρώσει τον Πασχαλάκη, αφού ο Περιστερίδης θα ξεκινήσει προετοιμασία στα μέσα Οκτωβρίου.


Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και του συνεργάτη του Βασίλη Ταουσιάνη. Ο εκπαιδευτής γκολκίπερ Χρήστος Τσελιόπουλος έχει διήμερη άδεια.