Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Γ. Πετράκης: Σπουδαία η νίκη αλλά να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου ευχήθηκε να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα φέρει πίσω τον κόσμο ενώ για τον αγώνα σημείωσε:
«Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απέναντι σε μια καλή ομάδα με φιλοδοξίες και ποιότητα, καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Ο χρόνος είναι αυτός που αναδεικνύει και καταδεικνύει αν υπάρχει αξία και εμείς δεν θέλουμε να είναι αυτό το παιχνίδι φωτοβολίδα. Θέλουμε να έχουμε τη σταθερότητα και υπευθυνότητα σε βάθος πρωταθλήματος. Πετύχαμε σπουδαία νίκη, αλλά να έχουμε και ανάλογη συνέχεια».

Ακόμα τόνισε: «Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πετύχαμε γκολ στην πρώτη φάση που δημιουργήσαμε και αυτό μας έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Αμυντικά και επιθετικά λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα. Για την προσπάθεια και την εικόνα του α' ημιχρόνου είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος.Το β’ ημίχρονο νομίζω ότι ανήκει στον Αστέρα. Εμείς βρεθήκαμε σε παθητικό ρόλο. Αλλά και πάλι τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχαμε όμως την εικόνα του α’ ημιχρόνου. Για οτιδήποτε δημιουργείται, υπάρχει μια αιτία που το προκαλεί. Δεν θέλω τώρα να κάνω ανάλυση του παιχνιδιού. Να δούμε τι δεν πήγε καλά στο β’ ημίχρονο, που ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το καταθέσουμε, για να έχουμε περισσότερη σταθερότητα και τι καινούργια προβλήματα μπορεί να μας βάλει ο αντίπαλος. Καλή συνέχεια στον Αστέρα, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την εικόνα του β’ ημιχρόνου τόνισε: «Να ξέρετε ότι δεν παίζουμε εμείς μπάλα, παίζουν οι παίκτες. Οι δικές μου οδηγίες δεν άλλαξαν στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεχτήκαμε γκολ στο 47’, ο Αστέρας ήθελε πάρα πολύ να αλλάξει την κατάσταση, μας επηρέασε ο τραυματισμός του Κόντε γιατί δεν είχαμε και δεύτερο κυνηγό να βάλουμε. Δεν έμεινε η μπάλα καθόλου στα πόδια μας, πήγαμε σε δεύτερο ρόλο και αυτό ανέδειξε την αξία που υπάρχει στην ομάδα του Αστέρα. Δηλαδή ότι δεν έμενε η μπάλα στα πόδια μας, ότι τραυματίστηκε ένας σπουδαίος παίκτης μας που δεν είχαμε έτοιμο παίκτη να τον αντικαταστήσουμε, συν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης όταν είσαι 2-1 μπροστά, σου διαμορφώνει μια ψυχολογία και μια στάση. Όμως, η προσπάθεια που έγινε είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό θέλω να δώσω άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για να δείτε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου ΚΛΙΚ ΕΔΩ