Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Φαίνεται υπαρκτό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μιχαήλ

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού μπήκε ο Μιχαήλ που διακρίνεται δεξιά σε προπόνηση το ΠΑΣ


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αλέξη Μιχαήλ είναι γεγονός και ότι σενάριο, καθώς επιβεβαιώνεται και από πηγές του ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Κέρκυρα το θέμα αυτό συζήτησε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης τόσο με τον Γιάννη Πετράκη όσο και με τον ποδοσφαιριστή.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σημαντικό ρόλο στη εξέλιξη του θέματος αυτού θα παίξει η διάθεση του Μιχαήλ. Έχει πολλά χρόνια στην ομάδα χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα, έχει τεράστια προσφορά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν στην ομάδα να κάνουν κάτι χωρίς την σύμφωνη γνώμη του. Αν ο Μιχαήλ αποφασίσει να πάει στον Παναθηναϊκό, θα προχωρήσουν άμεσα σε διαπραγματεύσεις. Αν θελήσει να μείνει στον ΠΑΣ, για να κλείσει εδώ την καριέρα του, κάτι που είναι και πιο πιθανόν, τότε θα κλείσει το θέμα και ο Παναθηναϊκός θα πάρει αρνητική απάντηση.


Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και πτυχές που δεν μπορούν να γίνουν γνωστές. Γι’ αυτό ότι πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια, πρέπει να έχουν και τις ανάλογες επιφυλάξεις. Επειδή το θέμα Μιχαήλ έγινε Σαββατιάτικα θέμα σε όλα τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, θα κλείσει άμεσα, όποια απόφαση και αν παρθεί. Ο ΠΑΣ θα πρέπει να μπει με ηρεμία στην εβδομάδα του πρωταθλήματος και να μη υπάρχουν τέτοιες εκκρεμότητες. Αν δεν υπάρχει καν θέμα ενδιαφέροντος από τον Παναθηναϊκό, ας υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση για  να εκλείψουν και τα κάθε είδους σενάρια.