Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Έρχεται Λατινοαμερικάνος επιθετικός, ψάχνουν και για έμπειρο γκολκίπερ

Θα έχει και Λατινοαμερικάνο περτενέρ ο Πέδρο Κόντε, όπως λένε οι πληροφορίες μας


Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά του ΠΑΣ καθώς σε λίγο θα αρχίσει να μετρά και ο χρόνος αντίστροφα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας την Πέμπτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται στα Γιάννινα επιθετικός από χώρα της Λατινικής Αμερικής, όχι για να δοκιμαστεί αλλά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.  
Είναι καλός ποδοσφαιριστής, με ποιότητα που θα πλαισιώσει στην επίθεση τον Κόντε για να μπορεί να παίζει πιο απελευθερωμένα ο Χαλκιαδάκης που δεν είναι ακριβώς φουνταριστός κυνηγός.

Πέραν αυτού θα αποκτηθεί ο Μπετρά και ένας έμπειρος γκολκίπερ για να αναπληρώσει τον Πασχαλάκη σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον για τη γνωστή από καιρό περίπτωση με τον 16χρονο γκολκίπερ της Βέροιας Θεόδωρο Βενετικίδη, αλλά ο ΠΑΣ θέλει να τον πάρει για να τον δουλέψει ο Τσελιόπουλος και να τον αξιοποιήσει για τη συνέχεια και όχι για να δώσει άμεσα λύσεις, λόγω τραυματισμού και του Περιστερίδη. Είναι βέβαιο ότι ψάχνουν για έμπειρο γκολκίπερ που θα είναι δεύτερος μετά τον Βελλίδη όσο καιρό θα διαρκέσει η αποθεραπεία του Περιστερίδη και στη συνέχεια όλοι θα κριθούν από τον Πετράκη


Η περίπτωση του Γεωργιανού Ξενοδόχοφ (έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα) ναι μεν συζητήθηκε στα ενδότερα της ομάδας, αλλά δεν έγινε κάποια επαφή ούτε υπήρξε περαιτέρω ενδιαφέρον. Βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο αυτή την εποχή να βρεθεί καλός και έμπειρος τερματοφύλακας αλλά ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει για το καλύτερο.