Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος των Δεβελέγκα και Ντούσκου στην Κρανούλα

Διακρίνονται από αριστερά Μύτταρης, Σιαφάκας, Κασσής, Δεβελέγκας, Ντούσκος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πλάνο δουλειάς για τη νέα σεζόν της Δόξας Κρανούλας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρουσιάστηκε χτες σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του συλλόγου.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Κασσής ανακοίνωσε τη συνεργασία με τους πρώην γενικούς αρχηγούς των ομάδων νέων του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννη Δεβελέγκα και Λευτέρη Ντούσκου, που αναλαμβάνουν την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχοντας τον τίτλο του τιμ μάνατζερ, χωρίς να είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο ρόλος τους θα είναι κάτι σαν του τεχνικού διευθυντή σε μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Περισσότερο τους θέλουν για να προσεγγίσουν νέα παιδιά που πέρασαν από τις ομάδες νέων του ΠΑΣ, αλλά για διαφόρους λόγους δεν αξιολογήθηκαν να γίνουν επαγγελματίες. Και ασφαλώς να καταθέσουν τις εμπειρίες που έχουν για τα νέα παιδιά και την οργάνωση της ομάδας.

Ο πρόεδρος Κασσής τόνισε ότι η Δόξα θα δώσει την ευκαιρία σε φιλόδοξους παίκτες από τα Γιάννινα για να αναδειχτούν και να δείξουν το ταλέντο τους. 

Ο Γιάννης Δεβελέγκας ανέφερε ότι η Δόξα θα στηριχτεί σε παιδιά με φιλοδοξίες, θα μείνουν όσοι παίκτες πρέπει να μείνουν από το περσινό ρόστερ, ενώ η ομάδα θα αγκαλιάσει και παιδιά που πέρασαν από τις ομάδες νέων του ΠΑΣ, δεν αξιολογήθηκαν αλλά έχουν τη δεύτερη ευκαιρία να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ανακοίνωσε ότι γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Λώλης και το τεχνικό τιμ θα πλαισιωθεί με εκπαιδευτή τερματοφυλάκων. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου. 

Ο προπονητής Βασίλης Σιαφάκας δήλωσε ότι δεν πρόκειται παίκτης που δεν έχει όνειρα να πάει παραπάνω να περάσει το κατόφλι των αποδυτηρίων της ομάδας. Η ομάδα θα τους δώσει κάθε βοήθεια με σκοπό να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους. Ο γενικός διευθυντής Τάσος Μύταρης τόνισε ότι θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες ενώ σημείωσε: «Και αυτό θα είναι απάντηση σε όσους είπαν τις κακίες τους ότι τάχα η Δόξα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα». 

Ο Λευτέρης Ντούσκος ευχαρίστησε τη διοίκηση για τη συνεργασία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μάθει να δίνουμε δύσκολες μάχες και να κερδίζουμε». Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 21χρονου Κώστα Βαλμά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Αρχοντάκη. 

Επίσης ανακοινώθηκε το σχήμα της νέας διοίκησης με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Δημήτριος Κασσής, αντιπρόεδρος Χρήστος Μπούτζας, γενικός γραμματέας Νικόλαος Μπέκας, ταμίας Ιωάννης Μπέκας, έφορος δημοσίων σχέσεων Βασίλειος Μπαρέκος, γενικός αρχηγός – διευθυντής Αναστάσιος Μύταρης, μέλη Κωνσταντίνος Κωσταδήμας, Άγγελος Διαμάντης, συντονιστής Μιχάλης Κασσής.