Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πως θα καλυφτεί το κενό του Κόντε στο ματς με την ΑΕΚ

Αντί του Κόντε (φωτο) φουνταριστός κυνηγός θα παίξει ο Χαλκιαδάκης 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Θλάση βαριάς μορφής έδειξε η μαγνητική που έκανε χθες ο Πέδρο Κόντε, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ισπανός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης περίπου για 4 έως 6 εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι χάνει όχι μόνο το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στα Γιάννινα, αλλά σίγουρα και τα άλλα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και θα εξαρτηθεί πως θα πάει η αποθεραπεία για να εκτιμηθεί αν παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την 6η αγωνιστική. 


Είναι βαρύτατο πλήγμα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς χάνει τον κορυφαίο επιθετικό του, που πέρσι αναδείχτηκε 3ος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα, πίσω από τον Μπεργκ του Παναθηναϊκού και τον Γιουνές της Ξάνθης. Δεν υπάρχει στο ρόστερ και άλλος φουνταριστός κυνηγός που να βλέπει δίχτυα όπως ο Κόντε. Οι Ροντρίγκες και Μπετρά που αποκτήθηκαν για να είναι παρτενέρ του Κόντε και να έχει ο Πετράκης εναλλακτικές λύσεις, δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τη βασική ενδεκάδα. Πριν ακόμα τραυματιστεί ο Κόντε ήταν στο πρόγραμμα για να αποκτηθεί ένας ακόμα επιθετικός, για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές και να έχει ο ξένος φορ στηρίγματα. 

Τώρα με τον τραυματισμό του Ισπανού θα κινηθούν ταχύτερα προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και παράλληλα να ενταθεί περισσότερο το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Αργεντινό Ροντρίγκες που έδειξε καλά στοιχεία, αλλά δεν είναι έτοιμος. Για το ματς με την ΑΕΚ ο Πετράκης θα ψάξει για λύσεις εκ των ενόντων, καθώς είναι ικανότατος προπονητής που δεν το βάζει κάτω, παλεύει με όλες τις καταστάσεις και πολλές φορές έχει πει «δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω και να δίνουμε τις μάχες με τους παίκτες που έχουμε». 

Ένα ενδεχόμενο είναι να παίξει προωθημένος κυνηγός ο Χαλκιαδάκης και να είναι από πίσω του ή δίπλα ο Γιάκος. Όλα αυτά θα τα δουλέψει ο Πετράκης στις καθημερινές προπονήσεις που γίνονται για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Χθες ο Κρητικός τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες για την γενικότερη προσπάθεια που κατέβαλαν στην Τρίπολη, ενώ τόνισε ότι με σοβαρότητα θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για να έρθουν και άλλες επιτυχίες. 

Το μυαλό είναι στο Κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ την οποία κατασκόπευσε προχτές ο Πετράκης στο ματς που έδωσε στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό. Είναι οπωσδήποτε δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρά την απουσία του Κόντε είναι σε θέση να κάνει ζημιά στους «κιτρινόμαυρους». Και βάση παράδοσης πολλές φορές έχασε παιχνίδια στα Γιάννινα η ΑΕΚ αλλά και οι άλλες μεγάλες ομάδες. Το ματς αυτό θα προσελκύσει και πολύ κόσμο από τα Γιάννινα και τις γύρω περιοχές. Γι’ αυτό θα τεθούν νωρίς σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα. Χθες έγινε το πρώτο κούρεμα του χόρτου που είναι σε άριστη κατάσταση μετά τα έργα που έγιναν.