Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Κατευθείαν στα βαθιά έπεσε ο Καρίμ Σολτάνι

Στο μέσον ο Καρίμ Σολτάνι στην απογευματινή προπόνηση. Διακρίνονται ακόμα ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου (αριστερά), ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και ο Ιγκόρ Βιδάλ


Μετά το χτεσινό ρεπό που έδωσε ο Πετράκης, από σήμερα με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε  πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας για να διατηρηθεί η καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ.
Στην προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά ο Καρίμ Σολτάνι που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Μάλιστα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, οπότε μπορεί να πέσει κατευθείαν στα βαθιά και να βοηθήσει την ομάδα. Επίσης ξέρει καλά τα Ελληνικά και αυτό θα τον βοηθήσει περισσότερο. Απουσίασαν οι τραυματίες Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Κόντε, ενώ ξεκίνησε τρέξιμο ο Περιστερίδης και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ζαχαρός. Κανονικά προπονήθηκε ο Σκόνδρας που τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Απουσίασαν και οι διεθνείς Λίλα και Τζημόπουλος.

Ο Γιάννης Πετράκης συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για τη συνέχεια. Αυτό που ικανοποίησε τον Κρητικό τεχνικό είναι ότι ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με το ματς της Τρίπολης, καίτοι είχε πιο δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσει. Σημαίνει ότι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι σε καλό δρόμο και με την πρόοδο των αγώνων θα γίνει καλύτερος.

Ο Καρίμ Σολτάνι στην εκτέλεση άσκησης στην απογευματινή προπόνηση


Όσον αφορά τους τραυματίες τα δεδομένα είναι: Η μαγνητική που έκανε ο Νικολιάς έδειξε θλάση, όπως ήταν και η αρχική εκτίμηση του γιατρού της ομάδας Σταύρου Ριστάνη. Εκτιμάται ότι ο χρόνος αποθεραπείας είναι ένας μήνας και ο Νικολιάς θα χάσει τα επόμενα ματς με Ατρόμητο, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Αντίθετα ο Γαρουφαλιάς δεν έχει κάτι το ανησυχητικό από ένα απλό χτύπημα και από Δευτέρα θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα είναι στην διάθεση του Πετράκη για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.


Μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Θέμης Τζημόπουλος έφυγε για την Ασία όπου έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας, ενώ ο Άντι Λίλα πήγε στην Αλβανία για τους αγώνες του εθνικού συγκροτήματος της χώρας του. Θα επιστρέψουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.