Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα με ΑΕΚ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή και 15 ευρώ στη μικρή σκεπαστή


Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον επερχόμενο (Κυριακή 27.08, 21:30) πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες".

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ από σήμερα έως και το Σάββατο.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων είναι οι εξής: Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 20:00, Σάββατο 10:00 - 15:00.
Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου μας θα πωλούνται εισιτήρια και στη μπουτίκ της ομάδας καθημερινά, ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσουν την Κυριακή 27.08 από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 3VIP, 30€
Θύρες 3-4-6, 25€
Θύρες 9-10, 15€
Παιδικά Θύρες 6-9, 10€
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr