Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Θέλει εύλογο χρόνο προσαρμογής ο Ροντρίγκες

Ο Ροντρίγκες αριστερά με τον Ναδάλες σε προπόνηση του ΠΑΣ


Συνεχίστηκε και σήμερα εντατικά η προετοιμασία του ΠΑΣ, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που θα γίνει για τον «Άγιαξ» στην Τρίπολη με τον Αστέρα το άλλο Σάββατο 19 Αυγούστου.
Το πρωί με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου έκανε ειδικό πρόγραμμα ο Ροντρίγκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να έχει καλύτερη προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Σήμερα συμπλήρωσε μία εβδομάδα προπονήσεων και είναι λογικό να θέλει έναν εύλογο χρόνο προσαρμογής. Αυτό συμβαίνει με όλες τις μεταγραφές παικτών από το εξωτερικό και ειδικά Λατινοαμερικάνων που αλλάζουν κλιματολογικές συνθήκες και τρόπο ζωής. 


Το απόγευμα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ήταν αφιερωμένη στην τακτική καθώς ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να φέρουν την ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι βέβαιο ότι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» και φέτος θα είναι δυνατός, αρκεί να βοηθήσει λίγο η τύχη και ο κόσμος να έχει υπομονή. Στρατηγικός στόχος είναι μια καλή πορεία με άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει.


Αύριο Παρασκευή, επειδή το Σάββατο υπάρχει το φιλικό στην Κέρκυρα, θα γίνει προπόνηση στις 19.00 στο ΠΕΑΚΙ. Το φιλικό στο νησί των Φαιάκων με την τοπική ομάδα θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 18.00 με γενική είσοδο 5 ευρώ. Θα είναι πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.