Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Στη Μεσσηνία για διακοπές ο Ζντένκο Μουφ

Διακοπές στην Μεσσηνία κάνει ο Ζντένκο Μουφ



Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ στο Αρφαρά, όσους είδαν στο εν λόγω πάντα όμορφο αυτό χωριό της Μεσσηνίας τον θρυλικό Ζντένκο Μουφ, αγαπημένο παίκτη, ίσως και όλων των εποχών των οπαδών της Καλαμάτας!

Άλλωστε η ιαχή: "Μουφ, Μουφ, Μουφ", βγήκε για πρώτη φορά και δονούσε συνεχώς στις εξέδρες του Σταδίου της Παραλίας! Τώρα ο Ζντενκο είναι προπονητής σε ομάδα Γ' Εθνικής της Σερβίας.
Ο παλιός μεγάλος άσσος της Μαύρης Θύελλας, πέρασε λοιπόν να δει εκεί τον φίλο του Δημήτρη ιδιοκτήτη ωραίου ψητοπωλείου στο κέντρο του χωριού και βέβαια παλιού μεγάλου φαν του ΠΣ Η Καλαμάτα και του φοβερού - μυθικού Σέρβου επιθετικού της...

Μάλιστα, πήραν τηλέφωνο και τον επίσης μεγάλο Βλάταν Μιλόγιεβιτς, τον περίφημο  Σέρβο διόσκουρο, της φοβερής (τότε) Μαύρης Θύελλας του Σταύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος τώρα (Βλάταν) ως γνωστόν είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Όλοι τους θυμήθηκαν με αγάπη και νοσταλγία τα παλιά και πάνω απ' όλα την μεγάλη τους αγάπη, την τεράστια, θρυλική και λαοφιλή  Μαύρη Θύελλα, που πάλι με χρόνους και καιρούς θα  φτάσει - όπως ευχήθηκαν όλοι τους - στην "ελίτ" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

ΠΗΓΗ: sportstonoto.gr