Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Μέχρι το Σάββατο θα αποφασίσει ο Πετράκης για τους υπό δοκιμή παίκτες

Σε πρώτο πλάνο ο Μαυροπάνος και ακολουθούν Μπέριος, Καρανίκας μετά από μια κουραστική προπόνηση


Με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) συνεχίσθηκε και σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι προπονήσεις στα Γιάννινα θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.


Μέχρι το Σάββατο θα πρέπει και ο Γιάννης Πετράκης να αποφασίσει από τους υπό δοκιμή παίκτες ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Δοκιμάζονται οι Φρανκ Μπετρά από την ομάδα νέων U23 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Άγγελος Οικονόμου από τη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης, Γιώργος Λίτσκας από Α. Ο. Καβάλας και Γιώργος Σερβιλάκης από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού. 

Από χθες προστέθηκε 16χρονος γκολκίπερ από ακαδημία της Μακεδονίας και σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις και 15χρονος ποδοσφαιριστής (γιος Ελλήνων μεταναστών) από τα τμήματα υποδομών της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Οι δύο τελευταίοι δοκιμάζονται για τις ομάδες νέων και όχι για την επαγγελματική ομάδα. 

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Θόδωρος Μπέριος αποχωρεί από την προπόνηση


Επίσης ο Κρητικός τεχνικός θα ξεκαθαρίσει από τους ερασιτέχνες παίκτες ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Καρπενήσι. Πιθανόν να πάνε οι περισσότεροι για τις ανάγκες του προγράμματος, αφού πλην του Βελλίδη δεν έγιναν άλλες μεταγραφές.

Για τη σημερινή δραστηριότητα το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:  «Με συνεχώς αυξανόμενη ένταση συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις της ομάδας μας καθώς ολοκληρώνεται σιγά σιγά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και πλησιάζει η ώρα αναχώρησης για το Καρπενήσι.


Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση


Πιο συγκεκριμένα στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για ακόμη μια φορά στη δύναμη και την υψηλή αερόβια ικανότητα ενώ το απόγευμα έκαναν ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής».