Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στο αγαπημένο σύστημα του Πετράκη χτίζεται ο ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης δίνει οδηγίες στον Μπετρά, υπό τα βλέμματα των Βασίλη Αλεξίου (αριστερά) και Γιάννη Ταουσιάνη (δεξιά)


Με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΣ, ενώ αύριο που είναι παραμονές του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα θα γίνει μόνο απόγευμα προπόνηση. Μόνο ένα γκρουπ παικτών θα προπονηθεί το πρωί με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου.
Ο ΠΑΣ χτίζεται στο αγαπημένο σύστημα του κόουτς, δηλαδή 3-5-2, αλλά με πολλές παραλλαγές σε 4-5-1 ή σε 4-3-3 σε φάση επίθεσης, ώστε κάθε φορά να υπάρχουν στην ομάδα λύσεις και «κλειδιά» για το ξεκλείδωμα της τακτικής των αντιπάλων.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου ξεκινά ο κύκλος των φιλικών αγώνων, καθώς ο ΠΑΣ στη Λάρισα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στις 18.30. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στο Καρπενήσι, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας, όπου ο «Άγιαξ» κέρδισε 1-0 με γκολ του Ναδάλες. Τραυματίας ήταν ο Λίλα που ένιωσε ελαφρύ τράβηγμα στο δίτερμα αλλά από σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Φυσικά απουσιάζει και ο Πασχαλάκης που έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.