Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Αριστερά ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος με τον Δημήτρη Νιαρχάκο στα γραφεία του ΠΑΣ


Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (24/7) η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Αλέξανδρου Αποστολόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και του 19χρονου Λάμπρου Ζαχαρού, μέσου, που έμεινε ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Λάμπρος Ζαχαρός στα γραφεία του ΠΑΣ με τον Δημήτρη Νιαρχάκο


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον προπονητή που μου δώσανε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ότι ανήκει στις κορυφαίες της Super League. Υπόσχομαι στον κόσμο του ΠΑΣ ότι θα δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο".

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΖΑΧΑΡΟ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διετούς συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική ομάδα Νέων, Λάμπρο Ζαχαρό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογέωεια του ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Καλή αρχή με πολλή δουλειά".