Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του "Άγιαξ"


Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν το νέο πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση


Με αισιοδοξία για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ. Δεν είχε τον πανηγυρικό χαρακτήρα προηγούμενων χρόνων (ειδικά πέρσι λόγω εξόδου στην Ευρώπη το γήπεδο ήταν κατάμεστο), ίσως επειδή δεν έγιναν ακόμα οι μεταγραφές που πάντα εξιτάρουν τους φιλάθλους.
Στις εξέδρες του ΠΕΑΚΙ βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι της ομάδας που άναψαν πυρσούς και με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τους παίκτες.

Τα νέα πρόσωπα ήταν ο Μάρκος Βελλίδης που υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ο Ντόλοβατς που φέτος θα είναι στην ενεργό δράση και δύο παιδιά από την ακαδημία της Αθήνας, οι Μπούτινας και Ζόγκος.

Οι παίκτες δροσίζονται σε μια ανάπαυλα της προπόνησης


Έτσι στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Βελλίδης, Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Βιδάλ, Νικολιάς, Μαμπουλού, Γιάκος, Κόντε, Ζόγκος, Μπούτινας και οι ερασιτέχνες από την Κ-20  Παπαϊωάννου, Μούτσιος, Σιχλιμοίρης, Λευτέρης και Κώστας Παπαδόπουλος, Λιάπης, Λιάσος.



Ο Περιστερίδης παρακολουθεί την προπόνηση με τους Αλέκο Πότση και Στέφανο Αγγέλη


Απουσίασαν ο Περιστερίδης που είναι τραυματίας (ωστόσο έδωσε παρουσία στο ΠΕΑΚΙ), ο Τζημόπουλος (Εθνική Νέας Ζηλανδίας) και οι Κολιοφούκας, Μασούρας. Οι δύο τελευταίοι ενδεχομένως να δοθούν δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση επ’ αυτού.



Μιχαήλ, Γιάκος, Ναδάλες εκτελούν ασκήσεις υπό τα βλέμματα των Αλεξίου και Ταουσιάνη


Απουσίαζε λόγω ενός προσωπικού κωλύματος ο Γιάννης Πετράκης (θα είναι τις επόμενες μέρες στα Γιάννινα) και η προπόνηση έγινε από τους συνεργάτες του Ταουσιάνη, Αλεξίου και Τσελιόπουλο.

Ο Αγιασμός θα γίνει σε άλλη ημερομηνία, μάλλον σε κλειστό κύκλο, ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει για Καρπενήσι στις 9 Ιουλίου.


Οι προπονήσεις θα είναι πιο εντατικές τις επόμενες μέρες. Στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ βρέθηκε και ο Λεονάρντο Κούτρης που είχε την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην συμπαίκτες του. 


Οι λιγοστοί φίλαθλοι προσπαθούν να δώσουν πανηγυρικό τόνο στην πρώτη του ΠΑΣ













Βιδάλ και Μαμπουλού βγαίνουν από τα αποδυτήρια. Δύο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά












Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος Καρανίκας