Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Αξιοπρεπέστατη αποχώρηση του Μασούρα από τον ΠΑΣ

Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσει στον ΠΑΣ. Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν λάθος ή σωστό που δεν είναι στα πλάνα της ομάδας


Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ ο νεαρός επιθετικός Αλέξανδρος Μασούρας καθώς δεν είναι στα πλάνα του Πετράκη για τη νέα σεζόν. Πιθανόν το ίδιο να γίνει και με τον Κολιοφούκα.

Ο Μασούρας αποχαιρέτησε την ομάδα με τα παρακάτω αξιοπρεπέστατα  λόγια που δείχνουν και το ήθος του, σε ανάρτηση που έκανε στο facebook.



«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που είχα την τιμή να είμαι μέλος αυτής..Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προπονητές με τούς οποίους έχω συνεργαστεί αυτά τα χρόνια όπου ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησε με τον δικό του τρόπο, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τον κ. Ριστανη, τον κ. Σκόρδο και τους βοηθούς του που ήταν δίπλα μου όποτε τούς είχα ανάγκη.!! 

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω σε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και βεβαίως στον πρόεδρο κ. Χριστοβασιλη για την ιδανική συνεργασία που είχαμε καθώς και για την άριστη συμπεριφορά του.. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες.!! Αξίζει σε αυτή την ομάδα να βρίσκεται ψηλά και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο να βλέπει την αγάπη του εκεί που ονειρεύεται.!!».