Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Απευθείας στο Καρπενήσι θα πάει ο Κώστας Τσιμίκας

Αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κλεισμένη θεωρείται για τον ΠΑΣ η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα. Θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τον Ολυμπιακό, αφού θα είναι ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεικός.
Λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Ελπίδων μέχρι τα μέσα Ιουνίου και των διακοπών που πρέπει να κάνει για να ξεκουραστεί, δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ την ερχόμενη Δευτέρα. Πιθανόν θα πάει απευθείας στο Καρπενήσι για να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Τσιμίκας θα αναπληρώσει το κενό του Κούτρη που πήγε στον Ολυμπιακό.


Ένας από τους λόγους που ο νεαρός διεθνής άσσος προτίμησε τον ΠΑΣ είναι το γεγονός ότι θα πάρει ευκαιρίες και παιχνίδια για να δείξει την αξία του. Ο «Άγιαξ» ανέδειξε πολλούς νέους παίκτες τα τελευταία χρόνια, έχοντας για αυτό καλό όνομα και φήμη, στοιχεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον ταλαντούχων παικτών να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα.


Για τον Πασχαλάκη ναι μεν έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα από τον Δικέφαλο δεν έγινε η τελική πρόταση για να κλείσει η συμφωνία. Ίσως αυτό να οφείλεται για στις εσωτερικές διεργασίες που γίνονται στην Τούμπα με την έλευση του νέου προπονητή. Είναι ξεκάθαρο από καιρό και μάλιστα δια στόματος του Γιώργου Χριστοβασίλη, ότι ο ΠΑΣ είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει αλλά με σοβαρές προτάσεις. Ο Πασχαλάκης είναι και αυτός σε αναμμένα κάρβουνα, για τα επόμενα βήματα της καριέρας του.