Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η επιστολή παραίτησης του Γιάννη Δεβελέγκα

Παραιτήθηκε από γενικός αρχηγός της ομάδας νέων Κ20 ο Γιάννης Δεβελέγκας (φωτο)


Την παραίτησή του από τις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ υπέβαλε ο Γιάννης Δεβελέγκας. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν γενικός αρχηγός στην Κ-20.
Σε δήλωσή του αφού ευχαρίστησε τον Γιώργο Χριστοβασίλη και όλους όσους συνεργάστηκε, σημειώνει και τα εξής:

Φίλες και φίλοι

Μετά από 5 συνεχή χρόνια στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα  έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω.

Νοιώθω πλήρως ικανοποιημένος από την αφιλοκερδώς συμμετοχή μου  στις ομάδες υποδομών, γιατί  στα χρόνια αυτά, με  ήθος, αξιοκρατία, ευγενή άμιλλα , και  πρωταθλητισμό  από τους νέους της  ομάδας μας, στα τμήματα που υπήρξα  Γενικός Αρχηγός  οι επιτυχίες ήταν συνεχόμενες  με ορόσημα την συμμετοχή της  ομάδος Κ17 για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 4 της Super league  την περίοδο 2014 – 15, την συμμετοχή της ομάδας Κ20 στον τελικό κυπέλου ερασιτεχνών της  ΕΠΣΗΠ ως φιναλίστ  την περίοδο 2015 -16 και την κατάκτηση του Κυπέλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ  την περίοδο  2016 -17 μετά από 25 χρόνια».

και βέβαια να μην ξεχνάμε την βασική ύπαρξη των τμημάτων  αυτών,  με την συμμετοχή αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ανδρική μας ομάδας.  

Γιαυτό  θέλω  πρώτα απ΄όλους,  να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο της ομάδας  κ. Χριστοβασίλη  για την ευκαιρεία που μου έδωσε να ασχοληθώ με το αναπτυξιακό  ποδόσφαιρο , μέσα από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ.

Επίσης  ευχαριστώ  όλους τους προπονητές , γυμναστές , και παράγοντες των τμημάτων υποδομών,   για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια,  και τους εύχομαι ολόψυχα  ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος ευχαριστώ για την συνεργασία όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ που υπήρξαν μαζί μου ,  θυμίζοντας σε αυτούς,  ότι μόνο με σκληρή δουλειά μέσα στα γήπεδα ,  θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα  ώστε να παίξουν στην Μεγάλη μας ομάδα          τον ΠΑΣ .

Παραμένω  πάντα αρωγός , στο μόνο βιώσιμο αναπτυξιακό πλάνο της τελευταίας πενταετίας που ακολουθεί η ομάδα μας, για ακόμη μεγαλύτερες Ευρωπαικές επιτυχίες    

Γιάννης  Δεβελέγκας