Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ξέμεινε από παίκτες ο ΠΑΣ, θέλει σημαντικές ενισχύσεις

Οι μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού. Φέτος θα χρειαστεί περισσότερες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσει ήσυχα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα για τα μεταγραφικά. Είναι πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που πήγαν τόσο πίσω οι μεταγραφές, φτάνοντας στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση είτε για ανανεώσεις συμβολαίων είτε για νέες προσθήκες. Από τον ΠΑΣ λέγεται ότι γίνεται το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας και δεν χρειάζεται να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις. Μπορεί στις 26 Ιουνίου να είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση, αλλά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπου θα πρέπει να είναι οι περισσότεροι παίκτες που θα αποκτηθούν, θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου στο Καρπενήσι. 

Ουσιαστικά υπάρχει ένας ακόμα μήνας για να κινηθούν χωρίς πίεση οι παράγοντες της ομάδας και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν. Ψάχνουν για παίκτες σε όλες τις γραμμές, από τερματοφύλακα μέχρι επιθετικό. Εκτός από τον πρόεδρο, τα μεταγραφικά θέματα χειρίζονται οι Δημήτρης Νιαρχάκος, Παναγιώτης Χριστοβασίλης σε συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη που θα έχει και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές των παικτών. 

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τους Ζάιρο, Κοροβέση, Λίλα, Ακόστα και την παραχώρηση του Κούτρη στον Ολυμπιακό το ρόστερ είναι πολύ μικρό και με τα τωρινά δεδομένα διαμορφώνεται ως εξής: Τερματοφύλακες είναι ο Πασχαλάκης που είναι υπό παραχώρηση και οι δύο τραυματίες Περιστερίδης και Κολιοφούκας(έκανε επέμβαση και αυτός για ένα παλιό χτύπημα). Αμυντικοί είναι οι Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, κεντρικοί οι Κοζορώνης, Βιδάλ, Νικολιάς, Μασούρας και επιθετικοί οι Γιάκος, Κόντε, Μαμπουλού. Είναι αντιληπτό ότι υπάρχουν σημαντικά κενά σε όλες τις γραμμές, ειδικά από τη μέση και μπροστά, που θα καλυφθούν από τις μεταγραφές. 

Τέλος, ειδική αναφορά στον Ισπανό επιθετικό Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ, που φέτος αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μετά τους Μπεργκ και Γιουνές, έκανε το αγγλικό περιοδικό «World Soccer» βάζοντας και αυτόν στη λίστα των παικτών που ξεχώρισαν στα πρωταθλήματα των χωρών. 

Όσον αφορά το άλλο καυτό θέμα των έργων στο γήπεδο, από Δευτέρα αναμένονται νεώτερα, καθώς ο σχετικός φάκελος είναι στο υφυπουργείο αθλητισμού και αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα.