Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Νέα εποχή στις σχέσεις του ΠΑΣ με τον Τηλυκράτη (video)

Πρώτο φιλικό του ΠΑΣ στη Λευκάδα τα 35 τουλάχιστον τελευταία χρόνια


Μια νέα εποχή στις σχέσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ανέτειλαν από σήμερα. Για πρώτη φορά, τουλάχιστον στα τελευταία 35 χρόνια, ο ΠΑΣ έδωσε φιλικό στη Λευκάδα και μάλιστα σε μια επετειακή χρονιά για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Τηλυκράτη.
Είναι βέβαιο ότι οι καλές σχέσεις των δύο ιστορικών σωματείων θα συνεχισθούν και θα μπουν σε καλύτερες βάσεις στο μέλλον. Αυτό συζήτησαν και οι δύο πρόεδροι Γιώργος Χριστοβασίλης και Τριαντάφυλλος Βλάχος στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του Τηλυκράτη στην αποστολή του ΠΑΣ.
Ιδιαίτερη αξία έχουν και οι βραβεύσεις που έγιναν. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης τιμήθηκε για την κοινωνική προσφορά της ομάδας και της οικογενείας του, καθώς τελευταία έγινε σημείο αναφοράς στην Ελλάδα ο ΠΑΣ για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα δράσης του ΟΗΕ. Αυτό επισήμανε και ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη Βασίλειος Κατωπόδης δίνοντας στον κ. Χριστοβασίλη την τιμητική πλακέτα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ από μικροφώνου ευχήθηκε του χρόνου να γίνει νέο φιλικό στο νησί με τον Τηλυκράτη να πανηγυρίζει άνοδο στη Β’ Εθνική.

Την απονομή της πλακέτας στον Γιάννη Πετράκη έκανε ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Τριαντάφυλλος Βλάχος. «Ο κ. Πετράκης έχει ξεχωρίσει στο ποδόσφαιρο για την αξία αλλά προπαντός για το ήθος του και η παρουσία τέτοιων ανθρώπων στο ποδόσφαιρο μας δίνει δύναμη και κουράγιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ειδικά ο λόγος που με τιμάται» είπε ο Γιάννης Πετράκης και κατέληξε: «Εύχομαι επιτυχίες στο ποδόσφαιρο του νησιού και στον Τηλυκράτη να πάει πιο πάνω».

Τη βράβευση του Αλφρέδου Γκλασμάνη έκανε ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη Βασίλης Μελάς, ενώ τον παλιό άσσο του «Άγιαξ» βράβευσαν και οι παλαίμαχοι παίκτες της νησιώτικης ομάδας. «Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Τηλυκράτη όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα, έχοντας το γήπεδό μας γεμάτο από κόσμο» είπε ο Γκλασμάνης.


Στο πρόγραμμα ήταν να τιμηθεί και ο παλιός άσσος Θανάσης Γράψας που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ και στον Τηλυκράτη αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στη Λευκάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ