Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πήρε άνετα αδειοδότηση και βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον

Θα ξαναζήσει τέτοιες στιγμές ο "Άγιαξ της Ηπείρου" όπως τα ματς με Οντ και Άλκμααρ (φωτο)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει αδειοδότηση με την πρώτη από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσιάζοντας κομπλέ φάκελο και δείχνοντας ότι η τοπική ΠΑΕ είναι στον σωστό δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης και ανάπτυξης.
Το γεγονός αυτό, να αδειοδοτείται η ομάδα με την πρώτη και να είναι σε σωστό δρόμο, είναι πιο σημαντικό ακόμα και από την έξοδο στην Ευρώπη.

Γιατί όταν ο ΠΑΣ εξυγιανθεί πλήρως οικονομικά και σταματήσει να πληρώνει δόσεις στην εφορία, θα έχει τη δυνατότητα να επενδύσει περισσότερα χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να βάλει πιο ψηλά τον πήχη, οπότε λόγω της δυναμικής του, θα έρθουν ως φυσική συνέπεια οι δόξες και τα μεγαλεία της Ευρώπης. Οι οικοδομές χτίζονται από τα θεμέλια και όχι από την οροφή. Τα καλύτερα είναι μπροστά για τον θρυλικό «Άγιαξ της Ηπείρου». Αρκεί να κάνει ο κόσμος υπομονή και να αξιολογεί ρεαλιστικά τα γεγονότα.


Πριν εκδοθεί επίσημα η ανακοίνωση από την ΕΠΟ, φρόντισε η ΠΑΕ να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για την αδειοδότηση με την εξής ανακοίνωση:  «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι και φέτος η διαδικασία αδειοδότησης εξελίχθηκε όπως αναμενόταν και εξασφαλίστηκε η άδεια συμμετοχής στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18».