Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΣ οι Ζάιρο και Χαρίσης

Οι Ζάιρο και Χαρίσης είναι δύσκολες μεν αλλά ιδανικές περιπτώσεις για ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όπως γράψαμε και άλλες φορές, ο ΠΑΣ θα κάνει κάθε προσπάθεια να κρατήσει τον Ζάιρο αν δεν είναι στα πλάνα του Ίβιτς, ενώ τελευταία παρακολουθείται στενά και η περίπτωση του Χάρη Χαρίση.
Και γι’ αυτόν ισχύει ότι με τον Ζάιρο. Για να κινηθεί ο ΠΑΣ να τους ζητήσει δανεικούς, πρώτα θα πρέπει να ξέρει τι θα κάνει ο Ίβιτς και μετά να εξασφαλίσει τη συναίνεση των παικτών και του ΠΑΟΚ. Είναι δύο περιπτώσεις παικτών που θεωρούνται σίγουρες λύσεις, αν τελικά όλα πάνε καλά, καθώς ο Ζάιρο αγωνίστηκε με επιτυχία τη χρονιά που πέρασε, μπαίνοντας καλά στο κλίμα της ομάδας, ενώ ο Χαρίσης είναι παιδί του ΠΑΣ που βγήκε από τα σπλάχνα του. 


Ζάιρο και Χαρίσης είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του «Άγιαξ», αλλά είναι δύσκολες περιπτώσεις, καθώς εμπλέκονται πολλές πλευρές. Είναι δε πολύ νωρίς να ειπωθεί οτιδήποτε με βεβαιότητα για αυτές τις περιπτώσεις. Τα μεταγραφικά έχουν ακόμα δρόμο και θα είναι στο προσκήνιο για πολύ καιρό. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ κινούνται με απόλυτη μυστικότητα, έχουν κάνει προεργασία για παίκτες που ενδιαφέρουν και συνεχίζεται η αξιολόγησή τους. Εντός των ημερών εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και για τη μεταγραφή του Πασχαλάκη στο εξωτερικό. Λέγεται έντονα στα Γιάννινα ότι από Δευτέρα αναμένεται επίσημη πρόταση για τον υψηλόσωμο γκολκίπερ, που φέτος έκανε καταπληκτική χρονιά.