Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πρωτοβουλίες Χριστοβασίλη για να πάρει μπροστά η μηχανή

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον ΠΑΣ σε λίγες μέρες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε πολλά θέματα υπάρχει στασιμότητα από τη στιγμή που δεν έκλεισε οριστικά το θέμα προπονητή. Όπως γράψαμε και χθες, αύριο θα συναντηθούν στην Αθήνα ή θα μιλήσουν τηλεφωνικά οι Χριστοβασίλης και Πετράκης για να πάρει τέλος αυτό το σήριαλ.
Αν υπάρχουν τυχόν αντιρρήσεις από τον προπονητή ή κάποια ανοιχτά ζητήματα, να κλείσουν, ώστε από Δευτέρα να ανασκουμπωθούν, ξεκινώντας επαφές με παίκτες και ομάδες για το ξεκαθάρισμα και την ενίσχυση του ρόστερ. Ο πρόεδρος έχει ολοκληρώσει τα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό και είναι στην Αθήνα για να κινήσει τον μηχανισμό της ομάδας. Χωρίς να κλείσει επισήμως το θέμα προπονητή και χωρίς να υπάρξει κάποια μεταγραφική ανακοίνωση για να ζεστάνει τον κόσμο, δεν μπορούν να τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας. 


Αυτές τις ημέρες το κλίμα για να βγουν στην αγορά τα διαρκείας δεν είναι ενδεδειγμένο. Το σίριαλ με τον Πετράκη έχει μπερδέψει τον κόσμο που διερωτάται γιατί τραβάει τόσο πολύ, ανανεώσεις συμβολαίων δεν έγιναν (ο Λίλα ζήτησε πίστωση χρόνου, ο Ακόστα αρνήθηκε την πρόταση), μεταγραφές δεν ξεκίνησαν, τα έργα στο στάδιο δεν ξεκίνησαν. Όλα αυτά δημιουργούν στα Γιάννινα αρνητική εικόνα. Για τον λόγο αυτό ο Χριστοβασίλης είναι αποφασισμένος να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να κλείσουν εκκρεμότητες, να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για να φυσήξει ούριος άνεμος στο σκάφος του ΠΑΣ. 

Ο πρόεδρος εντός των ημερών θα επισκεφθεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την επισκευή του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο «Ζωσιμάδες», που είναι ίσως το πιο καυτό θέμα που υπάρχει στην ομάδα.