Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Πριν φύγουν, ας κάνουν ευχέλαιο στον ΠΑΣ

Σε λίγες μέρες ξεκινά πάλι προπονήσεις ο Νίκος Κολιοφούκας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εξιτήριο πήρε χθες από το νοσοκομείο Λευκάδας ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Νίκος Κολιοφούκας, που τραυματίστηκε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Όπως είναι γνωστό σε άσχημο πέσιμο στο έδαφος που είχε σε μια φάση του γύρισε η γλώσσα και υπέστη ελαφρά εγκεφαλική διάσειση.
Ευτυχώς ο γιατρός του αγώνα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και τον επανέφερε άμεσα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε προληπτικά για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές και γι’ αυτό έμεινε μόνο ένα βράδυ στο νοσοκομείο. Για λίγες μέρες δεν θα προπονηθεί προκειμένου να συνέλθει από το σοκ και την περιπέτεια που προς στιγμήν «πάγωσε» όλο το γήπεδο. Από Δευτέρα θα μπει ακμαίος και δυνατός στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η απόφαση να τελειώσει πρόωρα το φιλικό στη φάση με τον τραυματισμό του Κολιοφούκα ήταν από την πλευρά του ΠΑΣ. Γιατί κανείς δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο, αλλά και για προληπτικούς λόγους, αφού η ατυχία έχει κατατρέξει τους τερματοφύλακες της ομάδας. Την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης ο Περιστερίδης έπαθε ρήξη πρόσθετου χιαστού και χθες εγχειρίσθηκε στο Metropolitan από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη. 

Σαν να μη έφτανε αυτό, συνέβη και το περιστατικό με τον Κολιοφούκα μέσα σε λίγες μέρες. Έτσι για προληπτικούς λόγους ζήτησαν να σταματήσει στο 65’ το παιχνίδι και να μη αγωνιστεί ο Πασχαλάκης που ήταν στον πάγκο. Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται ευχέλαιο στην ομάδα που σε διάστημα πέντε ημερών τραυματίσθηκαν οι δύο από τους τρεις τερματοφύλακες, χωρίς να υπάρχει αγωνιστική δράση. Ειδικά ο Περιστερίδης είναι διπλά άτυχος. Το περασμένο καλοκαίρι, παραμονές του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα με την Όντ έσπασε το δάχτυλο του χεριού του και τώρα με ρήξη χιαστών έκλεισε την αγωνιστική σεζόν. Επειδή στον ΠΑΣ λειτουργούν όλοι σαν οικογένεια, οι Περιστερίδης και Κολιοφούκας δέχτηκαν τις ευχές όλων των συμπαικτών τους.