Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Έρχονται εξελίξεις και ανακοινώσεις στον ΠΑΣ

Οσονούπω έρχονται και οι ανακοινώσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με το που έδωσε χρόνο ελεύθερο ο Πετράκης στους παίκτες την περασμένη Τρίτη, τελειώνοντας τον κύκλο των προπονήσεων, καπνός έγιναν από τα Γιάννινα οι παίκτες του ΠΑΣ.
Οι περισσότεροι έπιασαν τις παραλίες ή κάποια ήρεμη περιοχή για να γεμίσουν τις μπαταρίες, αφού πέρσι οι διακοπές ήταν μόνο 15 ημέρες λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη. «Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, να προσέξετε πολύ αυτές τις μέρες που θα είστε σε διακοπές, για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και φρέσκοι, γιατί στη νέα σεζόν έχουμε μεγαλύτερες υποχρεώσεις» τους είπε ο Πετράκης αλλά και ο γυμναστής της ομάδας Βασίλης Αλεξίου στην αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση.

Στα Γιάννινα έμειναν μόνο οι Τζημόπουλος και Πασχαλάκης. Ο Τζημόπουλος ετοιμάζει τις βαλίτσες αφού στις 26 του μηνός θα φύγει για τη Νέα Ζηλανδία για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που θα γίνει τέλος Ιουλίου στη Ρωσία. Ο Πασχαλάκης περιμένει τις μεταγραφικές εξελίξεις, αφού πρόσφατα δήλωσε ο μάνατζέρ του ότι υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό. Είναι λογικό να είναι σε αναμονή και να περιμένει στο ακουστικό για το τι θα γίνει. Οι ξένοι παίκτες πήγαν στις πατρίδες τους, άλλοι στους τόπους καταγωγής των και άλλοι σε τουριστικά θέρετρα. 

Ο Βιδάλ χθες έφτασε στη Βραζιλία για να περάσει με τους δικούς του, γράφοντας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι περιμένει μια καλύτερη σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα. Δεν παρέλειψε να σημειώσει με θερμά λόγια την μεγάλη δύναμη και βοήθεια που έχει ο ΠΑΣ από τον κόσμο του. Ο νεαρός Βραζιλιάνος άσσος πέρσι δεν έκανε προετοιμασία και γι’ αυτό δεν είχε πολλές συμμετοχές. Είναι παίκτης με πολλά προσόντα και από αυτόν περιμένουν πολλά στην ομάδα. 

Στα Γιάννινα έμεινε μόνο ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Νιαρχάκος και οι υπάλληλοι της ομάδας που ασχολούνται με θέματα της αρμοδιότητάς τους. Με τον Νιαρχάκο έχει εκτονωθεί η κρίση που πήγε να δημιουργηθεί με τις φήμες περί παραίτησής του, αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο Χριστοβασίλης δεν έδωσαν καμία άλλη συνέχεια. 

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσει ήσυχα και από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία. Βέβαια υπάρχει το ερώτημα, αφού υπάρχει συμφωνία γιατί δεν ανακοινώνεται. Σύμφωνα με πηγές της ομάδας, στη συμφωνία υπάρχουν κάποιοι αστερίσκοι, δηλαδή κάποια θέματα δευτερεύουσας σημασίας που θα πρέπει να γίνουν αυτές τις μέρες και μετά να βγει η ανακοίνωση. 

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ

Εκτός από το θέμα Πετράκη, εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και με τον Λίλα, καθώς άνθρωποι του περιβάλλοντός του λένε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΣ και θεωρεί τα Γιάννινα ως δεύτερη πατρίδα του. Συνεπώς αναμένεται να απαντήσει θετικά, έστω και αν χρειαστεί να τα ξαναπεί με τον Χριστοβασίλη για να του κάνει βελτιωμένη οικονομικά πρόταση από την αρχική. Ο Ακόστα έκοψε αυτές τις μέρες τις γέφυρες, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του ΠΑΣ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά θα τον περιμένουν και τις επόμενες μέρες. Γενικά τα μεταγραφικά είναι ακόμα σε στασιμότητα. Αφού ανακοινωθεί η παραμονή Πετράκη θα υπάρξουν και εξελίξεις.