Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Λουτσέσκου: Είναι ανεξήγητο γιατί γυρίσαμε πίσω μετά το γκολ

Ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής της Ξάνθης Ραβζάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: "Ήταν ένα παιχνίδι που για 65 λεπτά βρισκόταν υπό το δικό μας έλεγχο, κάναμε ευκαιρίες, καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά μετά το 65’ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες, δημιούργησε πίεση στην περιοχή μας και στο τέλος το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο.
Υπάρχει απογοήτευση όταν δεχόμαστε γκολ στο τέλος του παιχνιδιού και αφήνουμε 2 πόντους που χρειαζόμασταν".

Για το τι έφταιξε για την εικόνα της ομάδας του μετά το 65’: "Είναι καταστάσεις που δεν εξηγούνται εύκολα, πιθανόν να θέλαμε να προστατεύσουμε το αποτέλεσμα, πιθανόν και ο ΠΑΣ να μας πίεσε πάρα πολύ. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων. Ο ΠΑΣ έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες και ποιοτικούς, αν τους είχαμε κερδίσει θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος".

Για την αντίδραση του Γιουνές στην αλλαγή του: "Πιθανόν ήταν δυσαρεστημένος για την αλλαγή, όλοι θέλουν να παίζουν ως την τελευταία στιγμή. Συμβαίνουν αυτά. Έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς κάποιους παράγοντες, γιατί επέστρεψε χθες από την Εθνική του, έπρεπε να σκεφτούμε και την κούραση από το ταξίδι, δεν τα σκέφτονται όμως αυτά κάποιες φορές οι παίκτες".

Για τη μάχη της 5ης-6ης θέσης και αν θα κοστίσουν οι 2 χαμένοι βαθμοί: "Είμαι ικανοποιημένος για τη χρονιά που είχαμε. Ξεκινήσαμε για τη γρήγορη παραμονή και το καταφέραμε. Βρεθήκαμε ψηλά στη βαθμολογία, ακόμα και 2οι , αλλά επέστρεψαν φυσιολογικά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στις υψηλές θέσεις. Είχα πει στα μέσα Γενάρη ότι λόγω ποιότητας και φιλάθλων, γιατί αυτές οι ομάδες παίζουν με 10.000 και 20.000 φιλάθλους κι εμείς με 700, θα επιστρέψουν ψηλά. Τους κοντράραμε, τους δυσκολέψαμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στις τελευταίες 4 αγωνιστικές".