Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Χάνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ο Τζημόπουλος

Ο Θέμης Τζημόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τους διεθνείς Άντι Λίλα και Θέμη Τζημόπουλου περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για να συμπληρωθεί το ρόστερ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη.
Ο Λίλα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα, αλλά δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για το ερχόμενο παιχνίδι ο Πετράκης μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα από την διοίκηση για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Ο Τζημόπουλος θα είναι αύριο βράδυ στα Γιάννινα και θα προλάβει μόνο την προπόνηση της Παρασκευής. Το καλό για τον Πετράκη είναι ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν αγωνίσθηκε χθες στον επαναληπτικό αγώνα της Νέας Ζηλανδίας με τα νησιά Φίτζι και κάθισε στον πάγκο. Οπότε θα είναι λιγότερο το φορτίο της κούρασης. Γιατί δεν είναι μόνο η συμμετοχή του στο πρώτο ματς που έγινε τα χαράματα της 25ης Μαρτίου στα νησιά Φίτζι, αλλά προστίθεται στην κόπωση το μακρινό ταξίδι και η αλλαγή ώρας. Και στα δύο ματς η Νέα Ζηλανδία κέρδισε 2-0 με μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. 

Πέρα από αυτό, ο ΠΑΣ δεν θα έχει τον Τζημόπουλο στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας το καλοκαίρι, καθώς η Νέα Ζηλανδία ως κυπελλούχος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Ωκεανίας θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα γίνει στη Ρωσία από 17 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2017. Είναι μια παγκόσμια διοργάνωση που γίνεται κάθε 4 χρόνια υπό την αιγίδα της ΦΙΦΑ και λαμβάνουν μέρος οι κυπελλούχοι εθνικές των έξι Συνομοσπονδιών (Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ΟΥΕΦΑ, Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής, Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Ωκεανίας, Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής). 

Ο αμυντικός του ΠΑΣ είναι από τα βασικά στελέχη στην εθνική Νέας Ζηλανδίας και θα είναι στην αποστολή. Η ομάδα της Ηπείρου μπορεί να μη έχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία τον παίκτη της αλλά είναι βέβαιο ότι θα εισπράξει ένα ποσό για την συμμετοχή του σε αυτή την Παγκόσμια διοργάνωση, όπως έγινε και με την συμμετοχή του Λίλα  με την Εθνική Αλβανίας στο EYRO 2016 που έγινε πέρυσι στην Γαλλία. Ο Πετράκης είναι βέβαια ενήμερος για όλα αυτά και μόλις γυρίσει ο Τζημόπουλος από τη Ρωσία θα μπει σταδιακά στο πρόγραμμα, καθώς θα έχει άδεια όλο τον Μάιο. 

Σε ότι αφορά τα τρέχοντα αγωνιστικά θέματα, στον ΠΑΣ κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος και σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Πετράκης έχει «διαβάσει» καλά την αντίπαλη ομάδα και προσπαθεί  μέσα από τις προπονήσεις να βρει το σχήμα και την τακτική που θα μπορέσει να οδηγήσει τον «Άγιαξ» στη νίκη. Χθες για αρκετή ώρα έγινε δίτερμα στο ΠΕΑΚΙ με δοκιμές σχημάτων και πολλές παρατηρήσεις στους παίκτες από τον έμπειρο τεχνικό. 

Ούτε χθες προπονήθηκε ο Σκόνδρας, οπότε υπολογίζεται να είναι έτοιμος στο άλλο ματς μέσα στη Βέροια. Στην άμυνα θα είναι η γνωστή τριάδα Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος. Πλην του τραυματία Σκόνδρα θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας και την θέση του θα πάρει ο Καρανίκας. Αντί του Λίλα στην γραμμή των αμυντικών χαφ είναι πιθανόν να παίξει ο Γαρουφαλιάς και να επανεμφανισθεί μετά από καιρό στην ενδεκάδα.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από Τετάρτη ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.
Εισιτήρια θα προπωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ (Τετάρτη 29.03  έως και Παρασκευή 31.03, 10:00-17:00). Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσουν το Σάββατο 01.04 από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Τιμές εισιτηρίων:
Θύρες 3-4-6, 15€, παιδικό 5€
Θύρες 9-10, 10€
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (πατώντας εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-agonon-2016-17/), όπως επίσης και στα καταστήματα Public.
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η Κ-20 ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Συνεχίζει να δίνει τα εξ’ αναβολής παιχνίδια η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ καθώς σήμερα στις 17.45 θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ με διαιτητή τον Κωνσταντίνο Μπούμπα και βοηθούς τους Σωτήριο Πάνο, Ξενοφώντα Λουκά του συνδέσμου Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργάκης (Θεσπρωτίας).


ΜΕ ΠΥΡΣΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Η ομάδα Νέων του ΠΑΣ ως κυπελλούχος της ΕΠΣΗΠ θα ξεκινήσει και τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. Την Τετάρτη 5 Απριλίου θα υποδεχθεί στα Γιάννινα τον Πυρσό Γρεβενών σε νοκ άουτ αγώνα. Αν προκριθεί ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί πάλι στα Γιάννινα στις 12 Απριλίου το νικητή του αγώνα Καστοριά – Θύαμις Καστρίου Θεσπρωτίας. Ο Πυρσός Γρεβενών είναι ένα ιστορικό σωματείο που στη δεκαετία του ’70 αγωνίσθηκε στην Β’ Εθνική, ενώ πριν από μερικά χρόνια ήταν και στην Γ’ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Ντίμη Παπαϊωάννου, δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών με 32 βαθμούς σε 14 αγώνες, έναντι 29 βαθμών σε 12 αγώνες της Σειρήνας Α. Ο. Σειρηνίου. 
Αναλυτικά η κλήρωση που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ
1η αγωνιστική (5/4)

1) ΑΕ Λευκίμμης – ΑΕΠ Καραγιαννίων
2) Ερασιτέχνες ΠΑΣ Γιάννινα – Πυρσός Γρεβενών

3) Καστοριά – Θύαμις Καστρίου