Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ποιοι είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΣ στο κύπελλο Ερασιτεχνών

Ποιοι είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΣ που είναι κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ (ΦΩΤΟ Λ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου θα γίνει στην ΕΠΟ η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Μια διοργάνωση που θα συμμετάσχουν οι ομάδες που κατέκτησαν το κύπελλο στις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας. Η ομάδα νέων του ΠΑΣ που κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΗΠ θα είναι στον 3ο όμιλο και θα κληρωθεί με μία από τις κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Γρεβενών, Κοζάνης και Καστοριάς. Ας δούμε τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΣ:
 -Στην ΕΠΣ Κοζάνης κυπελλούχος αναδείχθηκε η Α. Ε. Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης, ομάδα την οποία απέκλεισε πέρυσι μέσα στην Κοζάνη ο Α. Ο. Ανατολής. 
-Στην ΕΠΣ Κέρκυρας ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου. Θα αναμετρηθούν ο Αχιλλέας Νυμφών με την Α. Ε. Λευκίμης. Το ματς θα διεξαχθεί στο Εθνικό Αθλητικό
Κέντρο Κέρκυρας (Εθνικό Στάδιο).  
-Στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας το κύπελλο κατέκτησε ο Θύαμις Καστρίου που στον προχθεσινό τελικό κέρδισε με σκορ 2-1 την Δόξα Γαρδικίου.
-Στην ΕΠΣ Γρεβενών την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 15.30 στο γήπεδο Καρπερού θα γίνει ο τελικός μεταξύ του Πυρσού Γρεβενών και της Α. Ε. Κοκκινιάς/Πολυδένδρου.
-Στην ΕΠΣ Καστοριάς το κύπελλο κατέκτησε η ιστορική ομάδα της πόλης Καστοριά (το 1980 είχε κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος) καθώς κέρδισε στον τελικό τον Γράμμο Μαυροχωρίου με σκορ 5-0.