Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Γ. Πετράκης: Θεωρώ ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα


Kαι οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο σημερινό (4/3) παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη τύπου.
Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής χαρακτήρισε δύσκολο το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2.


Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΣ:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που χρειαζόταν τους βαθμούς και που είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Με βάση τα δεδομένα θεωρώ είναι θετικό το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το ματς αυτό ήταν με ενδιαφέρον με ευκαιρίες και από τους δυο και θεωρώ θα μπορούσαν και οι δυο να πάρουν την νίκη. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή προσπάθεια και το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη τόνισε:

«Ο Αλέξανδρος έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όμως και εμείς κάναμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Σε ερώτηση για την επαναφορά του συστήματος με τα τρία στόπερ ανέφερε:

«Αυτό το κάναμε γιατί ήταν λογικό η Λάρισα να μεταφέρει το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν δίνεις σε μια ομάδα γήπεδο τότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα μετόπισθεν, εμείς κινδυνέψαμε κυρίως από τα στημένα και η Λάρισα με οργανωμένο παιχνίδι έκανε ευκαιρίες κυρίως από δικά μας λάθη. Σίγουρα με ένα σύστημα είτε κερδίζεις κάτι είτε χάνεις κάτι κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι».


ΠΗΓΗ: athleticlarissa.gr