Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η διαφωνία των τηλεκριτικών διαιτησίας και η επόμενη μέρα για ΠΑΣ

Τα βλέμματα στον ΠΑΣ είναι στραμμένα στο ματς με την Κέρκυρα που θα γίνει το Σάββατο στα Γιάννινα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με παράπονα από την διαιτησία του Τσαμούρη γύρισε στα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΣ και ενδέχεται αυτές τις μέρες ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης θα επισκεφθεί την ΚΕΔ για να διαμαρτυρηθεί καθώς τελευταία υπήρξαν άδικα σφυρίγματα κατά της τοπικής ομάδας.
Για το ματς με τον Πλατανιά τα παράπονα των Γιαννιωτών εστιάζονται στο 2ο γκολ των γηπεδούχων ότι έγινε φάουλ και η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ.

Από εκεί και μετά στην ομάδα κοιτάζουν μπροστά, καθώς υπάρχει μια σειρά αγώνων, όπου ο ΠΑΣ μπορεί να μαζέψει πολλούς βαθμούς για να διεκδικήσει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα όπου η νίκη πλέον είναι μονόδρομος για τον ΠΑΣ. 

Επιστρέφει ο Άντι Λίλα που εξέτισε την ποινή και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Στον ΠΑΣ υπάρχει αισιοδοξία και καλό κλίμα. Η εμφάνιση στα Περιβόλια με τα τρία γκολ και τις πολλές φάσεις που δημιούργησε δίνουν πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε και ο Γιάννης Πετράκης που συνεχάρη τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. 

Η μόνη πίκρα είναι ότι χάθηκαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα που θα μπορούσε από εκεί να «κλειδώσει» η νίκη. Γιατί αν γίνονταν το 0-3 ή το 0-4 σε κάποιες καίριες ευκαιρίες ήταν τρομερά δύσκολο για τον Πλατανιά να κάνει ανατροπή ενός τόσο βαρύ σκορ. Σήμερα όσοι αγωνίσθηκαν στα Περιβόλια θα έχουν ρεπό. Από Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, έχοντας ο Κρητικός τεχνικός όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Διαφωνούν οι τηλεκριτικοί για την διαιτησία

Στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ ο Περικλής Βασιλάκης ανέφερε ότι και τα έξι γκολ που σημειώθηκαν στον αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΣ (3-3) ήταν κανονικά. Για το 2ο γκολ του Πλατανιά είπε ότι δεν υπάρχει φάουλ γιατί πάνω στον Πασχαλάκη έπεσε ο Μπέριος και όχι επιθετικός της γηπεδούχου ομάδας. Μάλιστα στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης απόρησαν για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΠΑΣ, με τον Περικλή Βασιλάκη να σημειώνει ότι μπορεί η ανακοίνωση να αναφερόταν σε άλλες περιπτώσεις όπως και για την περίπτωση του γηπέδου.
Στην αθλητική εκπομπή του «ΣΚΑΪ» ο Παναγιώτης Βαρούχας ήταν κατηγορηματικός για το 2ο γκολ του Πλατανιά ότι έγινε βασικά φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Πασχαλάκη και επιπλέον υπήρξε και οφσάιντ. Σημείωσε ότι στη φάση αυτή υπάρχουν δύο παραβάσεις και ασφαλώς έπρεπε να ακυρωθεί.