Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η αποστολή του Παναθηναϊκού και τα σχέδια Ουζουνίδη

Πως θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο στα Γιάννινα


Από το Κόπα Άφρικα… στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθεί ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Μπορεί ο Κονγκολέζος εξτρέμ να έμεινε πάνω από ένα μήνα εκτός υποχρεώσεων της ομάδας, ωστόσο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:30). 

Ο Εμποκού είχε πολύ καλή παρουσία στο Κόπα Άφρικα (όπου πέτυχε και δύο γκολ), βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και χθες ζήτησε ο ίδιος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και είναι πολύ πιθανό να αρχίσει βασικός. 

Σίγουρα στην ενδεκάδα θα είναι ο Κουλιμπαλί, που επίσης επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα, ενώ αριστερά θα παίξει ο Χουλτ. Στο κέντρο άμυνας θα παίξει ο Μολέντο με πιθανό συμπαραστάτη τον Τελάντερ και δεν αποκλείεται ο Κουτρουμπής να προωθηθεί στο κέντρο δίπλα στον Ζέκα και τον Λουντ, εφόσον επιλεγεί ένα πιο συντηρητικό σχήμα. Για το δεξί άκρο της επίθεσης ερίζουν Κλωναρίδης και Βιγιαφάνιες, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Μπεργκ. Οι επιλογές του Ουζουνίδη θα επηρεαστούν και από τον κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς πολλά στο ματς των Ζωσιμάδων θα εξαρτηθούν από τη δύναμη κι όχι από την ποιότητα. 

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν ο Μπουμάλ (θα κάνει παρακέντηση για υγρό στο γόνατο), ο Κουρμπέλης (ανέτοιμος), ο Λέτο (τραυματίας) και για λόγους τακτικής οι Ρινάλντι και Μαρινάκης. Αναλυτικά: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας. 
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr