Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αλ. Πασχαλάκης: Και σ' αυτό το ματς κάναμε κατάθεση ψυχής

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κάνει δηλώσεις στον Γιώργο Αργυρόγλου


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με την ισοπαλία να τους αφήνει πικρή γεύση από τη στιγμή που προηγήθηκαν στο σκορ.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:



"Σίγουρα όταν προηγούμαστε στο σκορ, μας αφήνει μια πικρία η γεύση στο τέλος, αλλά ήταν μια πολύ σπουδαία εμφάνιση. Τα δώσαμε όλα. Κάναμε μια κατάθεση ψυχής με έναν σπουδαίο αντίπαλο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι μας αφήνει πολύ κοντά στη ζώνη της πεντάδας".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο:
"Σίγουρα ανέβηκε ο Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλη ομάδα, έπρεπε να κυνηγήσει το σκορ, εμείς θέλαμε να είμαστε καλά πίσω, να πιέσουμε σωστά, να κάνουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να μπορέσουμε να φύγουμε με το τρίποντο. Δεν έγινε. Έγινε μια πολύ σπουδαία εμφάνιση και νομίζω ότι θα μας οδηγήσει σε κάτι καλό αυτό".

Για το αν γύρισαν πίσω από ένστικτο ή από εντολή του προπονητή:
"Ξεκινήσαμε να πιέζουμε κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, απλώς ο Παναθηναϊκός ανέβηκε πολύ. Έπρεπε να κοιτάξουμε τα μετόπισθεν, το μηδέν πίσω. Δεν έγινε, αλλά νομίζω ότι δε μείναμε πίσω εσκεμμένα, θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά με καλή πίεση, όλοι μαζί. Βέβαια είναι και η κούραση, είναι και το γήπεδο".

Για τον αγωνιστικό χώρο:
"Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση το γήπεδο, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στο γήπεδο. Πρέπει να κοιτάμε και το αγωνιστικό κομμάτι και σήμερα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση".

Για τη συνέχεια:
"Δύσκολη η συνέχεια. Θα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, δύσκολους βαθμούς, όπως αυτός που πήραμε σήμερα για να μπορέσουμε στο τέλος να κάνουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών και να είμαστε στον στόχο μας που έχει αλλάξει, μέσα στην πεντάδα".