Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Χριστόπουλος: Αξίζαμε αυτή τη νίκη

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου στη συνέντευξη Τύπου


Στη νίκη και στην ανατροπή που έκανε ο Λεβαδειακός στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος τονίζοντας ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά δίνοντας και το στίγμα της δύσκολης συνέχειας εκφράζοντας και την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:
«Είναι περιττό να πούμε πόσο δύσκολο και πόσο κρίσιμο ήταν το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αντιμετωπίσαμε πολλά αγωνιστικά θέματα αυτό το διάστημα με τραυματισμούς. Αυτή τη νίκη την αξίζουν τα παιδιά που έδωσαν ότι μπορούσαν μέσα στο γήπεδο δείχνοντας πάθος και θέληση. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι κάνοντας την ανατροπή. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά δεν είναι καιρός για πανηγύρια αφού μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και πρέπει να προσηλωθούμε πλέον στο επόμενο παιχνίδι.


Αυτή η νίκη θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Οι παίκτες μου πάντα έδειχναν διάθεση και θέληση αλλά τους έλειπε μια νίκη που ήρθε. Έχουμε καλή ομάδα κι αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».