Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ποιους επέλεξε ο Ίβιτς για το ματς στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν οι Βελλίδης (φωτο) και Πρίγιοβιτς


Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με το Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός προσπάθησε να προετοιμάσει την ομάδα του για τις ειδικές συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», δουλεύοντας την τακτική προσέγγιση αυτού του αγώνα.

Μοναδικές απουσίες για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης συγκριτικά με τους συμπαίκτες του, αλλά και ο Βελλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία κάκωση στον ώμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους 19 παίκτες που επέλεξε ο Ίβιτς για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκε ο Χάρης Χαρίσης, με τον Έλληνα μέσο να επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας, παίρνοντας τη θέση του Κάτσε που έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης .


ΠΗΓΗ: paok24.com