Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο παιχνίδι στα Γιάννινα

Ο Γιάννης Πετράκης πιστεύει ότι για το κύπελλο ο ΠΑΣ μπορεί να κάνει την ανατροπή (ΦΩΤΟ athlitiko.gr)


Την αξία της ομάδας του Πλατανιά αναγνώρισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης, που τόνισε ότι το τελικό 1-0 αφήνει τα πράγματα "ανοικτά" εν όψει της ρεβάνς στους Ζωσιμάδες που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.
«Ξέρουμε ότι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να καταφέρουμε», σημείωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου: «Πιστεύω ότι στο α' ημίχρονο ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες προσέχαμε το πώς δεν θα δημιουργηθούν αρνητικές προϋποθέσεις για τη δική μας περιοχή και του αντιπάλου. Πιστεύω ότι μέχρι το γκολ το ελέγχαμε αυτό. Είχαμε καλή οργάνωση, προσπαθούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι μπροστά χωρίς να δημιουργήσουμε βέβαια ιδιαίτερες προϋποθέσεις με ευκαιρίες. Νομίζω ότι μετά το γκολ άλλαξε λίγο η κατάσταση. Ο Πλατανιάς είχε προϋποθέσεις και ευκαιρίες να βάλει ένα δεύτερο γκολ και ειδικά στο τέλος, είχαμε όμως κι εμείς μια-δυο καλές στιγμές που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Ένα παιχνίδι κι ένα σκορ που αφήνει τα πράγματα ανοικτά για το δεύτερο ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να καταφέρουμε».

Για την πίεση που άσκησε ο Πλατανιάς για το 2-0 και αν συμφωνεί για το ότι αυτό δεν έγινε πως οφείλεται στις αποκρούσεις του Περιστερίδη: «Δεν ασκήθηκε μεγάλη πίεση από τον Πλατανιά. Είχε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο, γιατί οι ευκαιρίες έγιναν σε ανοικτό γήπεδο όταν εμείς προσπαθούσαμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Αυτό που συνέβη είναι κάτι φυσιολογικό γιατί όταν θες να γίνεις επιθετικός, σίγουρα πρέπει να ρισκάρεις όταν είσαι πίσω στο σκορ και μέσα σ' αυτό δημιουργούνται αρνητικές συνθήκες για την άμυνά μας. Το ξέρουμε ότι ο Πλατανιάς έχει πολύ καλή ποιότητα παικτών, ειδικά στην επίθεση. Συμφωνώ ότι ο Κώστας ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα και μας βοήθησε να μείνει το σκορ στο 1-0».


Για το πώς "βλέπει" τη συνέχεια των δύο ομάδων στη Σούπερ Λιγκ: «Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Και ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Όπως πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς στο ίδιο επίπεδο, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια για τις δυο ομάδες επειδή οι προϋποθέσεις τους είναι καλές, είναι αισιόδοξη. Είμαι αισιόδοξος ότι και οι δυο ομάδες θα πάνε καλά. Δεν παίζουμε μόνοι μας, ξέρετε πώς είναι τα πράγματα. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν καλή οργάνωση, στόχους και καλή αγωνιστική παρουσία. Θα γίνει μεγάλη μάχη και θα δούμε στο τέλος. Πάντως, υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, συν-πλην και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Βλέπετε ότι πολλές ομάδες είναι γύρω-γύρω, μαζεμένες και αυτό θα δώσει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από εδώ και πέρα».  
ΠΗΓΗ: athlitiko.gr