Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Αλλάξαμε νοοτροπία στο β' ημίχρονο

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης 


Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ:

Για το παιχνίδι: "Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εδώ, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, έβαλε γκολ και είχε ευκαιρίες για για άλλα γκολ. Βελτιώθηκε η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Βοήθησε η αλλαγή νοοτροπίας στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν. Πρέπει να μάθουμε πολλά από το πρώτο ημίχρονο και να πάρουμε στήριγμα από την καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος".

Για την αλλαγή διάταξης της ομάδας: "Ο σχηματισμός μεταλλάσσεται ανάλογα την εικόνα του αγώνα. Απλά αλλάζει ο ρόλος, ο παίκτης πρέπει να ανταποκρίνεται στον κάθε ρόλο του. Για την ομάδα μας είναι εύκολο να γίνει αυτό νομίζω. Όλα τα πράγματα και στη ζωή είναι ισορροπία. Πρέπει να υπάρχει καλή εκτίμηση και προσέγγιση, σίγουρα δεν τα κάνουμε όλα σωστά πάντα. Με βάση αυτό που θεωρώ σωστό γίνονται όλα".

Για την αντίδραση της ομάδας του: "Η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό. Έως το τέλος παλεύουμε τα παιχνίδια".

Για το γεγονός ότι άργησε να αντιδράσει η ομάδα: "Η προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι έχει να κάνει με τον αντίπαλο, την φιλοσοφία μας σε κάθε ματς. Δεν ξεχωρίζω αντιπάλους εγώ. Και ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ (που είχαμε παίξει) είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος". 

ΠΗΓΗ: panionianea.gr