Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Λουτσέσκου: Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου


Ο προπονητής της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Προερχόμενοι από την ήττα με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό να επιστρέφουμε με μια νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο του παιχνιδιού μας.
Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Ελέγξαμε έξυπνα και το δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε τους ελεύθερους χώρους τους οποίους φυσιολογικά θα άφηνε ο ΠΑΣ Γιάννινα, προσπαθώντας να επιστρέψει στο παιχνίδι. Υπήρχαν επίσης και κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ήταν ένα πιο άμεσο παιχνίδι και εμείς θα έπρεπε να περιμένουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση. Ίσως αξίζαμε το δεύτερο γκολ νωρίτερα στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος ήταν μια φανταστική νίκη για εμάς». 

Στη συνέχεια τόνισε και τα εξής: «Θα πρέπει να αναφέρω ότι η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να κάνει κι εκείνη μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν από δικά μας κόρνερ ή πλάγια και μας βρήκαν στο τρανζίσιον, αλλά οι παίκτες τα έδωσαν όλα, έδειξαν φανταστικό ατομικό πνεύμα για να θυσιαστούν και να παλέψουν αυτές τις καταστάσεις. Αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την οργάνωση και το πνεύμα μας και κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο έχει διάθεση να παλέψει και να δώσει ό,τι μπορεί για την ομάδα. Πιθανόν το ότι κάθε παίκτης μας έχει ως πρώτο μέλημα το καλό της ομάδας, μας έχει φέρει σε αυτήν την εξαιρετική θέση».