Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Πασχαλάκης αποκαλύπτει τι του είπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Βελλίδης

Το κεντρικό πρόσωπο στην Τούμπα ήταν ο Πασχαλάκης


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο ήρωας του αγώνα καθώς κατά μεγάλο ποσοστό η νίκη του ΠΑΣ οφείλεται στις καταπληκτικές επεμβάσεις που έκανε. Μιλώντας στη NOVA για την εκπομπή "ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" τόνισε τα εξής:
«Το ματς έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο για τους παίκτες των δύο ομάδων. Έγινε σε πολικές θερμοκρασίες και ένα μπράβο στα παιδιά που μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις του Βαγγέλη Πήχα.

Για το αν ήταν κομβικό σημείο οι απανωτές αποκρούσεις που έκανε στην αρχή: «Για να πω την αλήθεια, δεν το συνειδητοποίησα ακόμα τι έχει γίνει. Αυτό που σκεπτόμουν από την αρχή ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στα πρώτα λεπτά, γιατί ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, προσωπικά για μένα η καλύτερη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Προσπάθησα να κρατήσω από την πλευρά μου όσο το δυνατόν περισσότερο ζεστή την ομάδα για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να κλέψουμε κάποιον βαθμό».

Για το ποια απόκρουση του έχει μείνει περισσότερο απάντησε: «Έχει πέσει η κουρτίνα, έχω πολύ ένταση αυτή τη στιγμή όπως καταλαβαίνετε. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου γιατί καταθέσανε την ψυχή τους σήμερα, ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο».


Για το τι του είπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Μάρκος Βελλίδης: «Ήρθε ο Βαρέλα μου έδωσε συγχαρητήρια αλλά δεν μπορώ να το πω στην κάμερα. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήρθαν σε μένα και τους ευχαριστώ. Ο Μάρκος Βελλίδης έχει και μια θητεία στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ένας πετυχημένος τερματοφύλακας, μόνο τα καλύτερα μου είπε, είναι ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας και πρώτα απ’ όλα ένας καταπληκτικός άνθρωπος.