Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ασημένιο μετάλλιο ο Στέφανος Ντούσκος σε αγώνα κλειστής κωπηλασίας

Ο Στέφανος Ντούσκος (φωτο) με το ασημένιο μετάλλιο 


Ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας διεξήχθη από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σάββατο στο κλειστό του Ταεκβοντό στο Παλαιό Φάληρο και ο Ναυτικός Όμιλος δε θα μπορούσε να λείψει από τη διοργάνωση, στην οποία εκπροσωπήθηκε από τον Ολυμπιονίκη του Στέφανο Ντούσκο.

Ο Στέφανος πέτυχε μάλιστα και μία σημαντική διάκριση, καθώς πήρε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των Ανδρών 19 έως 22 ετών με χρόνο στο εργόμετρο 6.07.6! Σε δήλωσή του αμέσως μετά τις απονομές των μεταλλίων σημείωσε πως «οι αγώνες κλειστής Κωπηλασίας γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος με το γεγονός ότι καταβάλλονται τέτοιες προσπάθειες προκειμένου να γνωρίσουν όλοι το άθλημά μας! Εμείς λάβαμε μέρος ως κωπηλάτες της Εθνικής Ομάδας, εκπροσωπώντας τους ομίλους μας και για να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια. Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, έχω ξαναλάβει  μέρος σε αντίστοιχη διοργάνωση στην Κύπρο και χάρηκα που έγινε και στην Ελλάδα. Εύχομαι να συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια τέτοιου είδους διοργανώσεις για να δοκιμάζουν όλα τα παιδιά τις δυνάμεις τους στην Κωπηλασία και να βελτιώνονται».

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου παραβρέθηκε στους αγώνες η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθα Παλαιοπάνου. Στη νέα αυτή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αγωνιζόμενοι κάθε ηλικίας, ενεργοί αθλητές αλλά και απλοί αθλούμενοι, ανάμεσα στους οποίους και πολλά μέλη της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας Κωπηλασίας.