Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση του ΠΑΣ στην Ξάνθη

Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ στην Ξάνθη.


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την τοπική ομάδα που θα ξεκινήσει στις 15.00 και όχι στις 17.15 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.
Η αποστολή ταξίδεψε από το πρωί για τυην ακριτική πόλη, αποφασισμένη στην αυριανή αναμέτρηση να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό της για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.


Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στην Ξάνθη ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Βασίλης Αλεξίου και Χρήστος Τσελιόπουλος έδωσαν στους παίκτες τις τελευταίες οδηγίες για την αυριανή αναμέτρηση. Εκεί που ο ΠΑΣ πέρυσι με τη νίκη 1-0 σφράγισε την έξοδο στην Ευρώπη.


Στην αποστολή είναι οι Ακόστα, Κόντε, Μαμπούλου, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρας, Νικολιάς και Τζημόπουλος. Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Νιαρχάκος ενώ στην Ξάνθη είναι και ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος. Απόψε θα φθάσει και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.