Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Μιλο: Μετά το 1-0 έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου


Ο Σέρβος προπονητής του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο θέμα Καρίμ όσο και στον μικροτραυματισμό του Ενγκόγκ.


Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: "Καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Όπως πήγε το παιχνίδι έως ένα σημείο κάναμε όσα θέλαμε, είχαμε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτό το σκορ δεν είναι σίγουρο. Στο δεύτερο μέρος σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν βάζουμε το δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες όμως για την προσπάθεια".

Για το γεγονός πως σε ένα ακόμη ματς αν και καλύτερος ο Πανιώνιος δεν πήρε τη νίκη: "Μπορούμε να πούμε πολλά μετά το παιχνίδι. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε το ματς. Σε πολλά παιχνίδια είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέρναμε να πετύχουμε εύκολα γκολ. Σήμερα δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα μακρινό σουτ. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία μας και να δουλέψουμε στις τελικές προσπάθειες. Αν δεν τελειώνεις ένα παιχνίδι, τότε σίγουρα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το 1-0".

Για το θέμα του Καρίμ: "Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Προσπαθούμε να μην έχουμε εκεί το μυαλό μας, άλλα σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά. Ο Καρίμ και σήμερα ήταν παίκτης του Πανιωνίου και το έδειξε στο γήπεδο".

Για τον Ενγκόγκ που ήταν εκτός αποστολής: "Ο Ενγκόγκ έχει ένα πρόβλημα με το πόδι του, δοκίμασε και χθες, όμως αποφασίσαμε αφού δεν ήταν έτοιμος 100% αποφάσισε να τον αφήσω έξω για να είναι απολύτως καλά στη συνέχεια".

ΠΗΓΗ: panionianea.gr