Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δύο ασημένια μετάλλια η Βασιλείου του Σπάρτακου

Δύο ασημένια μετάλλια για τον Σπάρτακο σε διεθνές τουρνουά τζούντο


Με δύο ασημένια μετάλλια επέστρεψε η αθλήτρια του Σπάρτακου Βασιλείου Θεοφανία από το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο της Σόφιας στο οποίο συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές και αθλήτριες από 5 χώρες (Ελλάδα , Βουλγαρία, Σερβία , Γεωργία Κύπρος).

Οι ευχές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Οι ευχές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων



Ευχές στην αθλητική κοινότητα του τόπου στέλνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, επί σειρά ετών πρωταθλητής στην Ελλάδα, που ανέδειξε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές.
Η ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων σας εύχονται από καρδιάς καλές γιορτές, με υγεία, χαρά, αγάπη και επιτυχίες σε όλους τους τομείς! 

Τέσσερις παίκτες παρελθόν από την Α. Ε. Καραϊσκάκης

Αποδεσμεύσεις παικτών ανακοίνωσε η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Την απομάκρυνση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, μεταξύ αυτών και του Γιαννιώτη Άρη Λώττα, ανακοίνωσε η διοίκηση της Α. Ε. Καραϊσκάκης.

Θ. Μπέριος: Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις του Θοδωρή Μπέριου για την πορεία του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μεγάλωσε από χθες η οικογένεια του ΠΑΣ, καθώς ένας ακόμα παίκτης πέρασε στο κλαμπ των «χαζομπαμπάδων». Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η σύζυγος του Θοδωρή Μπέριου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ εξέφρασε και δημόσια τις ευχές στο ζεύγος Κατερίνα και Θοδωρή Μπέριο να τους ζήσει το κοριτσάκι και να είναι γερό και καλότυχο στη ζωή του.

Στις 11 Ιανουαρίου ο ΠΑΣ κύπελλο με Πλατανιά

Τετάρτη 11/1 Πλατανιάς - ΠΑΣ για το κύπελλο Ελλάδος


Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ο ΠΑΣ θα παίξει στα Περιβόλια Χανίων με τον Πλατανιά την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 17.15. Εκείνη την εβδομάδα θα δώσει τρία ματς εκτός έδρας.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τι συμφώνησαν Χριστοβασίλης και Πετράκης για τα μεταγραφικά

Συνάντηση για τα μεταγραφικά είχαν στην Αθήνα είχαν Χριστοβασίλης και Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ενώ οι παίκτες του ΠΑΣ είναι σε Χριστουγεννιάτικη άδεια μέχρι την Τρίτη 27 του μηνός και έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, το ενδιαφέρον των φιλάθλων επικεντρώνεται στο μεταγραφικό κομμάτι. Αν πρόκειται δηλαδή ο ΠΑΣ να κάνει κάποια κίνηση στη μεταγραφική σκακιέρα ή αν υπάρξει και αποχώρηση ποδοσφαιριστή, είτε με μεταγραφή είτε με λύση συμβολαίου.

"Χαζομπαμπάς" ο Θοδωρής Μπέριος που πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ο "χαζομπαμπάς" Θοδωρής Μπέριος που πλέει σε πελάγη ευτυχίας


Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Θοδωρή Μπέριου. Ο αμυντικός του ΠΑΣ πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:  

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Χώρισαν οι δρόμοι της Ελεούσας με τον Θανάση Χαρίση

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ελεούσας αποτελεί ο Θανάσης Χαρίσης (φωτο)


Η Θύελλα Ελεούσας ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Χαρίση. Η βαριά ήττα με σκορ 6-1 από την Θύελλα Κατσικά ήταν ένας από τους λόγους που προκάλεσαν σύννεφα στο στρατόπεδο της ομάδας και υπήρξε το συναινετικό διαζύγιο με τον παλιό άσσο του ΠΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα φετινά Χριστούγεννα του "Άγιαξ της Ηπείρου"

Σε Χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε Χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα, όπου θα ξεκινήσουν μίνι προετοιμασία για να είναι έτοιμοι αρχές Γενάρη που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Παιχνίδι θρίλερ στο ΟΑΚΑ που κρίθηκε στο 94'

Με ισοπαλία 1-1 σφραγίσθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με την ΑΕΚ στην Αθήνα


Ο ΠΑΣ δεν ήταν σήμερα καλός στο ΟΑΚΑ αλλά έστω και στο 94’ με το γκολ του Μαμπουλού κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο ματς με την ΑΕΚ κλείνοντας έτσι με θετικό πρόσημο την αγωνιστική αυλαία του 2016. Η Ένωση είχε προηγηθεί στο 67’ με τον Πέκχαρτ.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μέσα ο Λίλα, εκτός ο Βιδάλ στην αποστολή για ΑΕΚ

Ο Άντι Λίλα εξέτισε την ποινή και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη



Με μια προπόνηση που έγινε στις 10.00 το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει στις 19.30 στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ιγκόρ Βιδάλ λόγω τραυματισμού (πρόβλημα στη μέση) και οι Δώνης, Μασούρας, Φερφελής, Κολιοφούκας, Μαυροπάνος, Νικολιάς.