Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Γ. Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία συνδυάστηκε με νίκη επί της Βέροιας δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή» το σχόλιο του Θωμά Γράφα.

Θ. Γράφας: Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Καπετάνου

Οι δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας Θωμά Γράφα


Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, υποστήριξε: «Σήμερα γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα πράγματι δύσκολο γήπεδο και ξέραμε ότι το ματς θα πάει στη δύναμη και στις μονομαχίες. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι μείναμε για 30-35 λεπτά  με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Παντελή (σ.σ. Καπετάνου) και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας.

Βλέπουν την πλάτη του "Άγιαξ", Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και λοιποί!

Μόνος στην 2η θέση έμεινε ο ιστορικός ΠΑΣ Γιάννινα


Όπως η γάτα με το ποντίκι έπαιξε τη Βέροια ο ΠΑΣ και την κέρδισε 2-0 με γκολ που σημείωσαν Κόντε (39’) και Κοζορώνης (92’). Στο 53’ ο Ζάϊρο είχε δοκάρι ενώ ο ΠΑΣ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καταιγιστικός, δημιουργώντας πολλές φάσεις στα καρέ της Βέροιας.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Προπόνηση στη Βέροια και ταξίδι για τα Γιάννινα

Λύθηκε η απεργία στη Βέροια και ανακοινώθηκε η αποστολή


Τελικά ύστερα από την τρικυμία, επέστρεψε στο Βεροιώτικο στρατόπεδο η ηρεμία, εν΄ όψει του Σαββατιάτικου αγώνα της SUPERLEAGUE στα Γιάννινα στις 13:00 με τον τοπικό ΠΑΣ.
Αφού στις 10:00 πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος αγιασμός, ακολούθησε προπόνηση, αυτήν την φορά με τον Θωμά Γράφα και τους συνεργάτες του (χθες οι παίκτες προπονήθηκαν μόνοι τους) στο Δημοτικό Στάδιο.

Επιστρέφει ο Μπουκουβάλας, όχι ακόμα ο Ναδάλες

Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη τέθηκε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα (Σάββατο 16/11) με τη Βέροια που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Θα απουσιάσει εκ νέου ο Ναδάλες που παραμένει τραυματίας ενώ εντάξει είναι ο Μπουκουβάλας που είναι στην αποστολή.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα από τα Γιάννινα κάνει ο Φ. Φωτιάδης

Ο Φώτιος Φωτιάδης θα σφυρίξει το πρώτο ματς Σούπερ Λίγκα το Σάββατο στα Γιάννινα



Ο διαιτητής Φώτιος Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς ορίσθηκε να διευθύνει τον  αγώνα ΠΑΣ – Βέροια που θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

"Έφυγε" ο θρυλικός Θανάσης Λουκανίδης που πέρασε και από τον ΠΑΣ το 1988

Στο μέσον ο Θανάσης Λουκανίδης και δεξιά ο αδελφός του Τάκης με τη φανέλα της Δόξας Δράμας


«Έφυγε» χθες σε ηλικία 80 ετών ο μεγάλος άσσος του παρελθόντος Θανάσης Λουκανίδης. Υπήρξε με τον αδελφό του Τάκη Λουκανίδη μέλος της μεγάλης ομάδας που είχε η Δόξα Δράμας στη δεκαετία του ’50 φτάνοντας σε τρεις τελικούς κυπέλλου. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Ολυμπιακό, Παναιγιάλειο και άλλες ομάδες ενώ αγωνίσθηκε και στην εθνική Ελλάδος.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Υπέρ ευχαριστημένος από την ισοπαλία ο Ντόστανιτς

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στα Γιάννινα είναι ο Ράτκο Ντόστανιτς


Ο προπονητής του Λεβαδειακού Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, καλούς παίκτες, καλό προπονητή, καλή οργάνωση παιχνιδιού και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Πετράκης: Παίξαμε καλά αλλά δεν νικήσαμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη. στη συνέντευξη Τύπου


Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Λεβαδειακό δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό και άξιζε τη νίκη

Φαίνεται καθαρά ότι ο Γιάκος καλύπτονταν και δεν ήταν οφσάϊντ οπότε κακώς ακυρώθηκε το γκολ


Μπορεί ο ΠΑΣ να μη έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να ήταν μέτριος σε γενικές γραμμές αλλά ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό και άξιζε να πάρει τη νίκη.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Με νίκη επί του Λεβαδειακού πατά στην 2η θέση ο "Άγιαξ"

Με νίκη πατά στην 2η θέση ο ΠΑΣ. Το στιγμιότυπο είναι από την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό με τον Λεβαδειακό που θα γίνει στις 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Εκτός αποστολής έμειναν Μπουκουβάλας και Ναδάλες

Επιστρέφει αύριο ο Καρανίκας (στη φωτο εκτελεί πλάγιο στο φιλικό με τη Λάρισα) στην ομάδα του ΠΑΣ


Χωρίς τους Μπουκουβάλα και Ναδάλες θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ τον Λεβαδειακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής που θα γίνει αύριο Τετάρτη (23/11 ώρα 17.15) στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Διέψευσε τις "Κασσάνδρες" του καλοκαιριού ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο ΠΑΣ δεν έδειξε σημεία κόπωσης και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το καλοκαίρι, όταν ο ΠΑΣ έδινε αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ και οι διακοπές των παικτών ήταν περιορισμένες, αρκετοί είχαν προεξοφλήσει ότι η ομάδα θα έχει πρόβλημα κόπωσης στο πρωτάθλημα, με το σκεπτικό ότι το αγωνιστικό φουλάρισμα του καλοκαιριού θα είναι ανασταλτικός παράγοντας τον χειμώνα.

Βετεράνοι ΠΑΣ: Ζήσαμε για δύο ημέρες ένα ονειρικό ταξίδι

Τα αποδυτήρια των βετεράνων του ΠΑΣ λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Διακρίνονται από αριστερά Γιάτσος, Παπαρούνας, Λιάκος, Μαρούλης (όρθιος), Γκαρόζης, Κώνστας, Κώτσιας


Εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και οι σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ρέφερι την Τετάρτη με Λιβαδειά

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος διαιτητής στον αγώνα με Λεβαδειακό


Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας ορίσθηκε να διευθύνει τον εξ αναβολής αγώνα ΠΑΣ – Λεβαδειακός που θα γίνει την Τετάρτη (17.15) στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής), Ιωάννης Δημητριάδης (Καστοριάς).

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με Λεβαδειακό

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ

Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον  αγώνα του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ευχαριστίες της ΠΑΕ για το φιλικό με Μπαρτσελόνα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση του φιλικού αγώνα με την Μπερτσελόνα, πρωτοβουλία που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.