Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Από Δευτέρα ξανά στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΣ

Δευτέρα απόγευμα η επόμενη προπόνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμο Σαββατοκύριακο θα περάσουν στον ΠΑΣ καθώς ο Γιάννης Πετράκης μετά την προπόνηση που έγινε χθες το πρωί έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες. Οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν την Δευτέρα με την ελπίδα να ξεκινήσουν και οι αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς στον ΠΑΣ δεν θέλουν άλλη διακοπή.

Ψυχραιμία και σύνεση, στις καλές και στις άσχημες στιγμές

Το ματς με τον Αστέρα (φωτο μονομαχία Μπέριου με Τσουκαλά) ήταν μια άσχημη παρένθεση που έκλεισε.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ήττα του ΠΑΣ από τον Αστέρα Τρίπολης (1-2) προκάλεσε πολλές συζητήσεις στα Γιάννινα, λες και από το παιχνίδι αυτό χάθηκε κάποιος στόχος ή κρίθηκε η φετινή διαδρομή στο πρωτάθλημα.

Τρία χρόνια χωρίς τον "Πατριάρχη" του αθλητικού ρεπορτάζ Βαγγέλη Λέκκο

Σαν να μη πέρασε μια μέρα.... Σαν σήμερα, στις 12 Νοεμβρίου 2013 έφυγε από κοντά μας ο Βαγγέλης Λέκκος


Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τότε που έφυγε από κοντά μας ο γνωστός αθλητικογράφος Βαγγέλης Λέκκος. Ήταν ημέρα Τρίτη 12 Νοεμβρίου του 2013 που ο φίλος και καλός συνάδελφος μας αποχαιρέτησε για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας. Αφήνοντας πίσω του μια ολόκληρη ιστορία στο αθλητικό ρεπορτάζ που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με απόλυτη συνέπεια και πολύ μεράκι, από τοπικές αλλά και Αθηναϊκές εφημερίδες.

Θάνος Παπαρούνας: Πιο αυστηρός κριτής είναι ο πατέρας μου

Αριστερά ο Θάνος Παπαρούνας με τη φανέλα του Κρουσώνα σε αγώνα Γ' Εθνικής

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η τελευταία μεταγραφή που έκανε ο Α. Ο. Ανατολής λίγο πριν πέσει η αυλαία ήταν και θαυματουργή. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Θάνος Παπαρούνας μετά από μια καλή χρονιά πέρυσι στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ντύθηκε στα χρώματα της τοπικής ομάδας, κάνοντας ντεμπούτο στο ματς με τον ΠΑΣ Κράψης την περασμένη αγωνιστική.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΑΣ, η Οντ, η Άλκμααρ και η μετέπειτα πορεία τους

Ο Αλέξης Μιχαήλ με τον αρχηγό της Οντ στα Γιάννινα. Η Νορβηγική ομάδα πάλι θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ το 2017

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το φετινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αναφερόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ. Απέκλεισε την Νορβηγική ομάδα Οντ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Ολλανδική Άλκμααρ.

Τα βιογραφικά των μεγάλων άσσων που έρχονται στα Γιάννινα

Ο Λίτμανεν σε παλιότερες μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Την άλλη Παρασκευή θα τεθεί κόντρα στους παλαίμαχους του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε χθες την αποστολή της ομάδας των παλαιμάχων που θα είναι στα Γιάννινα στις 18 Νοεμβρίου για το φιλικό με τους παλαίμαχους του ΠΑΣ που θα γίνει για τους πρόσφυγες στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

"Η έλευση της Μπαρτσελόνα επιβραβεύει την ποδοσφαιρική παιδεία των Γιαννιωτών"

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, Στο μέσον  ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Μαρκ Μπουόνο με τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα (δεξιά) και τον υπέυθυνο επικοινωνίας του ΠΑΣ (αριστερά) Μπάμπη Καρβέλη (ΦΩΤΟ Typos-i.gr)

Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν σήμερα η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ο δήμος Ιωαννιτών και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του ερχομού των βετεράνων της Μπαρτσελόνα, την ερχόμενη Παρασκευή, για ποδοσφαιρικά σεμινάρια και ένα φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΣ.

Κατά της έλευσης ξένων διαιτητών τάχθηκε η ΕΠΣΗΠ

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για το θέμα της έλευσης ξένων διαιτητών


Τις θέσεις της για το θέμα της διαιτησίας εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) τονίζοντας ότι δεν είναι λύση η έλευση ξένων διαιτητών, αλλά να αφεθούν ελεύθερα τα όργανα του ποδοσφαίρου για να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Με ελλείψεις η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ

Έξι απόντες είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Με ελλείψεις έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο. Απουσίασαν οι διεθνείς Λίλα, Τζημόπουλος, ο Μιχαήλ λόγω ίωσης ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζάιρο, Ακόστα, Ναδάλες.

Λιτμάνεν, Χουάν Κάρλος και άλλοι έρχονται με τη Μπάρτσα στα Γιάννινα

Ο Λιτμάνεν είναι στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα των παλαιμάχων με τον ΠΑΣ


Με 16 παίκτες στην αποστολή της η ομάδα των βετεράνων θα φτάσει στα Γιάννινα την άλλη εβδομάδα για το φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΣ. Θα ταξιδέψουν παίκτες που έπαιξαν για ένα διάστημα και στην πρώτη ομάδα στη δεκαετία κυρίως του ’90.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Πρώτοι στα κουπιά αλλά και στα γράμματα αθλητές του ΝΟΙ

Αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ



Μεγάλη παράδοση όσον αφορά στις επιτυχίες τους σε ανώτερα κι ανώτατα Πανεπιστημιακά ιδρύματα έχουν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι διαχρονικά συνδυάζουν άριστα το κουπί και την αθλητική ενασχόληση με τις σπουδές και τη γνώση!

Ζάιρο: Θα διορθώσουμε τα λάθη, θα πάμε καλύτερα

Στη μέση ο Ζάιρο με τους Θανάση Χαρίση (αριστερά), Χρήστο Μάστακα (δεξιά)


Έγινε σήμερα το μεσημέρι στο HALL OF BRANDS η βράβευση του Ζάιρο τον οποίο οι δημοσιογράφοι ψήφισαν ως καλύτερο παίκτη του ΠΑΣ στον άτυχο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το βραβείο επέδωσε αντιπροσωπεία του συλλόγου βετεράνων του ΠΑΣ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Χαρίση, τον Χρήστο Μάστακα και τον Γιώργο Μητσιόπουλο.

Απειλή της ΕΠΟ για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων

Δυστυχώς ξέφυγε από κάθε έλεγχο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο


Την απόφαση για λουκέτο στα πρωταθλήματα δημοσιοποίησε η ΕΠΟ. Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα που είχε ορισθεί μέρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, μετά τις απειλές που δέχθηκε ο Τσαχειλίδης, η Προσωρινή Διοικούσα ανακοίνωσε την αναστολή των διοργανώσεων μέχρι το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

Με δύο εισιτήρια πρωταθλήματος, δώρο το εισιτήριο του φιλικού με Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια των προσεχών αγώνων


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι όποιος αγοράσει εισιτήρια για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό, Βέροια, θα μπει δωρεάν στο ματς των βετεράνων του ΠΑΣ με τη Μπαρτσελόνα που θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα η προπόνηση λόγω βροχής

Στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο (φωτο) έγινε η προπόνηση του ΠΑΣ


Λόγω της κακοκαιρίας και της βροχής η προπόνηση του ΠΑΣ έγινε σήμερα στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, με απόντες πάντα τους διεθνείς Λίλα και Τζημόπουλο.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μόνο οι διεθνείς απουσιάζουν από τις προπονήσεις

Ο Θέμης Τζημόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας


Χωρίς τους διεθνείς Λίλα και Τζημόπουλο άρχισαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα για να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος και να πάει με καλές προϋποθέσεις στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια που θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 17.15.

Έξυπνη κίνηση με Μπέριο που ανανέωσε μέχρι τον Ιούνιο 2020

Αριστερά ο Θοδωρής Μπέριος στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκο


Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του Θοδωρή Μπέριο μέχρι 30-6-2010.