Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

18χρονος γκολκίπερ από τον Βόλο στην ομάδα νέων του ΠΑΣ

Ο Νίκος Γρηγοριάδης από τη Νίκη Βόλου μετακομίζει στην ομάδα νέων του ΠΑΣ



Την καριέρα του στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει ο Νίκος Γρηγοριάδης. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, που θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια φοιτητής στα Γιάννενα, έκλεισε στη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ της Ηπείρου, κάτι που αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τον ίδιο.

Μέσα ο Σάμπα, έξω ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

Ο Σπάμπα (φωτο) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για πρώτη φορά για αγώνα Σούπερ Λιγκ τον Κρίστοφερ Σάμπα. 

Στην Αθήνα ο ΠΑΣ για θετικό αποτέλεσμα

Οι παίκτες του ΠΑΣ κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων "Βασιλιάς Πύρρος"


Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι ο ΠΑΣ με στόχο θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο της Λεωφόρου (μετάδοση NOVA 2).

Η ομάδα Νέων Κ-20 έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό

Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ 1-0


Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20 της Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΣ ηττήθηκε στην Αθήνα 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 60’ ο Μπουζούκης με κοντινό σουτ. Τον αγώνα που έγινε στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» παρακολούθησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Στραματσόνι: Η 5η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΣ

Κολακευτικές δηλώσεις για τον ΠΑΣ έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι προπονητής του Παναθηναϊκού


Στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τι θέλει από τους παίκτες του αναφέρθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ

Ετοιμάζεται και ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον ΠΑΣ


Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η Παρασκευή για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Tο πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι με περιορισμούς ενώ στη συνέχεια όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Άγιαξ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης από το Ρίο μέχρι τα Γιάννινα και την Κέρκυρα

Μεγάλη διαφορά χωρίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα από τις άλλες ομάδες 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εκτός από τη Σούπερ Λίγκα, ξεκίνησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και στους περισσότερους νομούς ξεκίνησαν και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Είναι ευκαιρία να δούμε τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Βορειοδυτικής Ελλάδας, όπως εξαπλώνεται από το Αντίρριο μέχρι τα Γιάννινα, την Κέρκυρα και τη Θεσπρωτία. 

Πάει στη Λεωφόρο με τον αέρα του 3-0 ο Άγιαξ της Ηπείρου

Με τον αέρα της νίκης με 3-0 επί του Ατρόμητου ο ΠΑΣ θα πάει στη Λεωφόρο (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Λιγοστεύουν τα προβλήματα στον ΠΑΣ

Ακόστα και Ναδάλες θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ συνεχίσθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ακόστα, ενώ προληπτικά έμεινε έξω ο Τζημόπουλος.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόβλημα με Τζημόπουλο και Ακόστα στον ΠΑΣ

Πρόβλημα με Τζημόπουλο (φωτο) και Ακόστα στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Πρόβλημα παρουσιάσθηκε σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΣ καθώς αποχώρησαν οι Τζημόπουλος, Ακόστα με προβλήματα τραυματισμών. Δεν φάνηκε κάτι σοβαρό, αλλά όπως ανακοίνωσε το βράδυ η ΠΑΕ η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί αύριο που θα κάνουν εξετάσεις. Ο νεαρός Μαυροπάνος που χτύπησε στο ματς της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ κόντρα στον Ατρόμητο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. 

Ο Σπύρος Σελίμος ρέφερι την Κυριακή στη Λεωφόρο

Ο Σελίμος ρέφερι την Κυριακή στο ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ



Ο Σπύρος Σελίμος του συνδέσμου Λακωνίας, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ (Κυριακή 18/9 και ώρα 16.00) με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτριος Μπέγκος (Αργολίδας).

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Βάζει μπροστά για νέο γήπεδο του ΠΑΣ ο Χριστοβασίλης

Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει τα σχέδια για το νέο γήπεδο του ΠΑΣ ο Γιώργος Χριστοβασίλης (στο στιγμιότυπο διακρίνεται αριστερά με τον Γιάννη Πετράκη)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων παικτών, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε ότι έχει σχέση με τις προσπάθειες που κάνει για να χτιστεί από την αρχή ένα νέο γήπεδο για τον ΠΑΣ στο χώρο του ΠΕΑΚΙ.

Ο αρχισκόρερ των Ιωαννίνων μιλά για τα 5 γκολ

Ο Γρηγόρης Σιώτας του Α. Ο. Ζωοδόχου είναι το πρόσωπο της εβδομάδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πρεμιέρα είχαμε στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια στα γήπεδα των Ιωαννίνων ανέβασαν από νωρίς το ενδιαφέρον του κόσμου.

Πέδρο Κόντε: Όλοι οι συμπαίκτες μου θα μπορούσαν να πάρουν το βραβείο

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Πέδρο Κόντε. Στο μέσον ο Ισπανός επιθετικός με τον Βασίλη Τσουκανέλη και την διερμηνέα Εβελίνα Ασπιώτη


Έγινε σε χώρο του καταστήματος αθλητικών ειδών «Hall of Brand» του κ. Νίκου Σιόντη η βράβευση του Πέδρο Κόντε που με τα 2 γκολ και την καλή εμφάνιση στο ματς με τον Ατρόμητο ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.

Το μυαλό και η σκέψη είναι στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Στιγμιότυπο από την προπόνηση των τερματοφυλάκων υπό την επίβλεψη του Χρήστου Τσελιόπουλου


Μέσα στη βροχή έγινε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ με δίτερμα στα ¾ του γηπέδου στο ΠΕΑΚΙ. Το πρωί η προπόνηση έγινε σε γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ σε ανοιχτό χώρο προπονήθηκαν μόνο οι τερματοφύλακες υπό την επίβλεψη του Χρήστου Τσελιόπουλου.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσίευμα για μεταγραφή Γκλεγκλέ στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στη μέση ο Κώστας Γκλεγκλές με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ newsacademies.gr


Σύμφωνα με την έγκριτη ιστοσελίδα newsacademies.gr στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει ο Κώστας Γκλεγκλές την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Φωτογράφιση το πρωί και μετά ηρεμία με καφεδάκι

Η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για τη σεζόν 2016-17


Η επίσημη φωτογράφιση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν έγινε σήμερα το πρωί στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στη συνέχεια ανά παρέες πήραν το καφεδάκι τους καθώς για σήμερα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό. Από αύριο Τετάρτη θα αρχίσουν διπλές προπονήσεις, ενώ στις 19.00 θα γίνει η βράβευση του Πέδρο Κόντε που αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δέλλας: Κάναμε δώρα με 2 γκολ στον αντίπαλο

Ο Τραϊνός Δέλλας τα είχε με την άμυνα του Ατρόμητου και με τη διαιτησία



Ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας αμφισβήτησε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΣ, αλλά παραδέχθηκε ότι η άμυνα του Ατρομήτου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Πετράκης: Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο

Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες του έδωσε ο Γιάννης Πετράκης




Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την ομάδα του, τον ΠΑΣ.

Για μεγάλα πράγματα είναι φέτος ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο Ακόστα με πέναλτι πλασάρει τον Γκορμπούνοφ και ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη νίκη με σκορ 3-0


Με το… δεξί πάτησε το πόδι του ο ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα καθώς κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο με δύο γκολ του Κόντε και ένα του Ακόστα.

Πάει για νίκη ο ΠΑΣ με σύμμαχο τον κόσμο και την καλή παράδοση

Ο Μαμπουλού αναμένεται να είναι σήμερα στην κορυφή της επίθεσης, δίπλα στον Ζάιρο


Με στόχο τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα ο ΠΑΣ υποδέχεται σήμερα στις 18.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο Περιστερίου. Ο «Άγιαξ της  Ηπείρου» είναι πανέτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση, παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει, αφού δεν θα αγωνισθούν ο τιμωρημένος Λίλα και ο τραυματίας Μιχαήλ.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει τον Δημήτρη Μπακοχρήστο

Ο αθλητής του Άκμωνα Ιωαννίνων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο


Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον χάλκινο παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Μπακοχρήστο, αθλητή του Α.Ο. ΑΚΜΩΝ ΑμΕΑ Ιωαννίνων.