Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Το αγωνιστικό κενό λόγω αναβολής θα καλυφθεί με φιλικά και προπονήσεις

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει οδηγίες στον Σκόνδρα ενώ παρακολουθούν Κοζορώνης και Γιάκος.


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ, ώστε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να είναι η ομάδα έτοιμη από κάθε άποψη.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Φιλικό με τη Βέροια την Κυριακή ο ΠΑΣ

Μετά την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ έκλεισε φιλικό με τη Βέροια 


Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια θα δώσει την Κυριακή (21/8 ώρα 18.30) στα Γιάννινα ο ΠΑΣ με γενική είσοδο 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Την Κυριακή 21.08 και ώρα 18:30 η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Βέροια.

Ένας χρόνος χωρίς τον Λάκη Στεργίου

Σαν σήμερα (18-8-2015) "έφυγε" από κοντά μας ο Λάκης Στεργίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τον θάνατο του Λάκη Στεργίου, γνωστού δικηγόρου και αθλητικογράφου της πόλης. Ήταν Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, όταν δεχτήκαμε τηλεφώνημα για το κακό μαντάτο.

Αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι 5 Σεπτεμβρίου και μετά βλέπουμε....

Αναβάλλεται μέχρι στις 5 Σεπτεμβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. Ο κ. Κοντονής επικαλείται θέματα ασφαλείας και για το λόγο αυτό εξέδωσε την απαγόρευση έχοντας εισήγηση της ΔΕΑΒ και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές βάζοντας τον Αρετόπουλο στο ματς Πανιώνιος - ΠΑΣ αλλά αγώνες δεν πρόκειται να γίνουν.

Από Σεπτέμβριο ξεκινά συναντήσεις για το γήπεδο ο Χριστοβασίλης

Αριστερά ο Γιώργος Χριστοβασίλης με την αντιπρόεδρο της Οντ και τον Δήμαρχο Σκίεν στη δεξίωση πριν από το ματς στη Νορβηγία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η πρόσφατη συνάντηση του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη με τον Δήμαρχο της πόλης Θωμά Μπέγκα, άνοιξε για τα καλά την κουβέντα στα Γιάννινα, ώστε να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του ΠΑΣ, σε περίπτωση που χρειαστεί να ξαναπαίξει στην Ευρώπη.

Θα πάνε για αργότερα οι πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων

Ο Άντι Λίλα στον αγώνα με την Άλκμααρ στο AFAS stadion

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στο μεταγραφικό κομμάτι που αναπτύξαμε παραπάνω, αλλά στον ΠΑΣ δίνουν προτεραιότητες για να «δέσουν» με επέκταση συμβολαίων παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα.

Ο Ιγκόρ Βιδάλ θα είναι η 6η μεταγραφή του ΠΑΣ

Έχει ανάψει στον ΠΑΣ το πράσινο φως για την απόκτηση του Ιγκορ Βιδάλ (φωτο sportsioannina.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Είναι πολύ πιθανόν η 6η μεταγραφή του ΠΑΣ να είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος Ιγκόρ Βιδάλ που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στην ομάδα και άφησε καλές εντυπώσεις.

Αλλάζει το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΣ

Λόγω της επικείμενης αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος θα αλλάξει και το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΣ


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) συνεχίσθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ. Σήμερα Πέμπτη (18/8) θα γίνει προπόνηση στις 9.00 το πρωί και πιθανόν να υπάρξει τροποποίηση του προγράμματος προετοιμασίας, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα λόγω της διαμάχης Κοντονή και ΕΠΟ.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Θερμή υποδοχή σε Τσίλη, Τζιάλλα με υποσχέσεις για νέες επιτυχίες

Στιγμιότυπο από την υποδοχή των Ολυμπιονικών στα Γιάννινα


Στα Γιάννενα επέστρεψαν χθες βράδυ από το Ρίο της Βραζιλίας οι Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας συνοδευόμενοι από τον Γιαννιώτη Ομοσπονδιακό Τεχνικό Τόλη Παλαιοπάνο και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων τους υποδέχθηκε στο Αεροδρόμιο με όλες τις τιμές!

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Επιστροφές, απουσίες και νέες δοκιμές (Χάρι Παναγιώτου) στον ΠΑΣ (Video)

Ο Χάρι Παναγιώτου που δοκιμάζεται από σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά το διήμερο ρεπό ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (κεκλεισμένων των θυρών).