Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Οι ημερομηνίες για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν

Τελευταία προπόνηση σήμερα με τον Χρήστο Τσελιόπουλο να προπονεί τους τερματοφύλακες


Τέλος από σήμερα οι προπονήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το επόμενο ραντεβού υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είναι για τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στο ΠΕΑΚΙ. Αν γίνει κανένα θαύμα και επέμβει η ΟΥΕΦΑ, κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο και βρεθεί ο ΠΑΣ σε πορεία Ευρώπης, τότε το νέο ραντεβού για τη νέα σαιζόν θα είναι στις 13 Ιουνίου.

Μετά τον Ηρακλή και η Βέροια χωρίς αδειοδότηση

Η ΕΠΟ ανακάλεσε την άδεια που έδωσε σε πρώτο βαθμό στη Βέροια


Μετά τον Ηρακλή και η Βέροια είναι χωρίς αδειοδότηση αφού την ανακάλεσε το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ μετά από προσφυγή του υπέυθυνου αδειοδοτήσεων Γιώργου Δημητρίου. Η υπόθεση θα επανακριθεί στο Δευτεροβάθμιο Όργανο αφού η Βέροια έχει δικαίωμα να κάνει έφεση εντός 5 ημερών. Έχοντας και τρίτο βαθμό το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Τα ρεκόρ Χριστοβασίλη - Πετράκη και η νέα συνεργασία τους

Είναι οι μακροβιότεροι στην Α' Εθνικής πρόεδρος και προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

«Τους ζυγούς λύσατε» θα πει από σήμερα στους παίκτες του ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης καθώς στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να κάνουν τις διακοπές τους. Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν θα γίνει πιθανόν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου για να ακολουθήσει η προετοιμασία στο Καρπενήσι ώστε να μπουν οι βάσεις για τη νέα σαιζόν.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Πρώτα οι ανανεώσεις και ο Πετράκης και μετά οι μεταγραφές

Πρώτα θα ανανεώσουν τη συνεργασία ο Πετράκης και οι παίκτες και μετά θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ θα συνεχίσουν για λίγες ακόμα μέρες τις προπονήσεις και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν σε διακοπές. Όπως τονίσαμε και άλλες φορές, από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πλέι οφ δεν ωφελεί να είναι ο ΠΑΣ στην τσίτα και να κάνει προετοιμασία σαν να είναι σε αγωνιστική δράση, αφού αν είναι να γίνει κάτι με τις αδειοδοτήσεις, θα γίνει μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Αγώνες άρσης βαρών στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου

Ο αείμνηστος Γιώργος Οικονόμου με την τεράστια προσφορά στον Γιαννιώτικο αθλητισμό και ειδικότερα στον Σπάρτακο Ιωαννίνων


Τιμώντας τη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Γιώργου Οικονόμου, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων διοργανώνει αγώνες άρσης βαρών παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου.

Τρεις ακαδημίες από την Ήπειρο στο δίκτυο του ΠΑΟΚ

Στο δίκτυο του ΠΑΟΚ εντάχθηκαν τρεις ακαδημίες από την Ήπειρο


Τρεις ακαδημίες από την Ήπειρο μπαίνουν στο δίκτυο συνεργαζομένων ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Δύο από την Κόνιτσα (του ΠΑΟ Κόνιτσας και της Πίνδου) και μία από τους Κωστακιούς Άρτας.

Το βιογραφικό του ρέφερι που θα σφυρίξει στο ματς του Βελισσαρίου

Ο Γιώργος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα ρέφερι στον αγώνα Μαύροι Αετοί - Βελισσάριο


Ο διαιτητής Γιώργος Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Μαύροι Αετοί – Α. Ο. Βελισσαρίου που θα γίνει την Κυριακή 15 Μαίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Έντονη κινητικότητα στον ΠΑΣ σε πολλά μέτωπα

"Τσεκάρει" παίκτες ο Πετράκης κάτι που δείχνει και τις προθέσεις του να μείνει στον ΠΑΣ και στη νέα σαιζόν

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ και παράλληλα γίνονται δοκιμές παικτών. Μάλιστα χτες προπονήθηκε με την ομάδα 18χρονος παίκτης από την Σερβία που τον έφερε στα Γιάννινα ο παλιός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Μπλάντεν Φορτούλα.

Ο Ν. Ο. Ιωαννίνων ευχαριστεί τους χορηγούς

Τους χορηγούς για τη βοήθειά τους ευχαριστεί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων


Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουμε τις από καρδιάς ευχαριστίες μας προς το Ιπποκράτειο Κέντρο Ιωαννίνων, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων, την εταιρία αθλητικών ειδών «Zisis Sport», καθώς και προς τα Olympus Plaza Food Parks για την πολύτιμη στήριξη που παρείχαν στο σωματείο μας στο πλαίσιο του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Παπαπέτρου στη Ν. Σμύρνη, Μάνταλος στην Τούμπα

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των αγώνων πλέι οφ


Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 11 Μαίου οι αγώνες των πλέι οφ και η ΚΕΔ όρισε σήμερα τους διαιτητές. Ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, θα είναι διαιτητής στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (11/5, 18:15), με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Κυριάκο Μερκενίδη (τέταρτος είναι ο Ιωάννης Δελφάκης).

Σειρά για υπογραφές παίρνει ο Μπράνα Ίλιτς

Δεξιά ο Μπράνα Ίλιτς με τον Γιάννη Πετράκη στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. 


Μετά τους Περιστερίδη, Σκόνδρα αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου με τον Ίλιτς και με τον Ηλιάδη. Με τον Σέρβο φορ υπήρξαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν προ καιρού, αλλά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία καθώς ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και είναι θέμα λίγων ημερών η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΣ συνεχίζει με Πετράκη και όλο το τεχνικό τημ

Όλα δείχνουν παραμονή και στη νέα σαιζόν του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ


Είναι πολύ πιθανό ο Κρητικός τεχνικός να κάνει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά προετοιμασία στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ καθώς είναι θετικός στο να μείνει και να συνεχίσει τη συνεργασία του με την τοπική ομάδα, όπως το ίδιο θέλει και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Στο Καρπενήσι και φέτος η προετοιμασία του ΠΑΣ

Στο όμορφο Καρπενήσι για 4η χρονιά θα γίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ


Στο Καρπενήσι θα γίνει και φέτος η προετοιμασία του ΠΑΣ, για 4η συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο που διέμενε και τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη έχει κλειστεί το αθλητικό κέντρο και απομένει σε λίγες μέρες να δώσει ο Γιάννης Πετράκης το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας για να καθοριστούν και οι ημερομηνίες που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα μεταβεί στην όμορφη πόλη της Ευρυτανίας, για να βάλει βάσεις και να γεμίσει μπαταρίες για τη νέα σαιζόν.

Ασκήσεις ταχύτητας και δίτερμα στη σημερινή προπόνηση

Επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΣ ο Βαλάντης Κοζορώνης


Με μια προπόνηση που έγινε στις 11 η ώρα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε και σήμερα το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:  «Με μια επιστροφή, αυτή του Κοζορώνη, και τις γνωστές απουσίες των Ακόστα, Ναδάλες, Φερφελή και Μαυροπάνου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζεται σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα


Ενώ την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ με τη συμμετοχή του Πανιωνίου στον ΠΑΣ συνεχίζουν το πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων. Η σημερινή προπ0όνηση έγινε απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες την Κυριακή ο Γιάννης Πετράκης. Για τη σημερινή δραστηριότητα στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

Με 19 μετάλλια γύρισε στα Γιάννινα ο Ν.Ο.Ιωαννίνων

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις εγκαταστάσεις του Σχινιά που έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Πρωταθλητής επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων από την α΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη επί ένα τριήμερο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Για άλλα δύο χρόνια στον ΠΑΣ ο Απόστολος Σκόνδρας

Ο Απόστολος Σκόνδρας με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο



Για δύο ακόμα χρόνια ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο αμυντικός Απόστολος Σκόνδρας, που αγωνίζεται στην Γιαννιώτικη ομάδα από το 2013. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας μέχρι 30 Ιουνίου 2018.